Annonce
Sport

Overraskelse skal redde de danske farver i Himmerland

René Schütze/Ritzau Scanpix
Mens de danske stjerner fejlede, spillede Martin Leth Simonsen sig godt frem i feltet ved Made in Denmark.

De to første dage ved golfturneringen Made in Denmark i Himmerland har ikke ligefrem budt på storspil fra de danske deltagere.

Men alt imens at stjernerne Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard begge missede cuttet til weekendens finalerunder, så imponerede det ellers ubeskrevne blad Martin Leth Simonsen igen ved European Tour-turneringen på dansk grund.

Efter at han torsdag lavede turneringens første hole-in-one og sluttede runden i par, så viste han sig flot frem fredag, hvor han kom de 18 huller rundt i tre slag under par.

Det har sendt ham frem på en delt 11.-plads inden de to sidste runder af turneringen.

Simonsen frister normalt en tilværelse på Challenge Touren, som er niveauet under European Tour.

Nordjyden kunne have ligget endnu bedre placeret før finalerunderne, men en bogey på sidste hul efter en ellers flot runde sendte ham i klubhuset med seks birdies, en dobbeltbogey og en bogey.

Turneringen føres af østrigeren Matthias Schwab, der er otte slag under par samlet. Fredag gik han banen rundt i fem slag under par.

Næstbedste dansker er Jeff Winther, som ligger på en delt 21.-plads i to slag under par.

Kun fem af de 16 danskere i turneringen formåede at klare cuttet, mens de 11 øvrige allerede er ude af turneringen på dansk grund efter de to første dage.

/ritzau/

Annonce
Forsiden netop nu
112

21-årig måtte ikke køre bil

Annonce