Annonce
Erhverv

Overrasket centerchef: Ti vil stå for teknikken

Thyborøn: Torsdag satte ansættelsesudvalget i Wærket i Thyborøn sig sammen. Her skulle de gennemgå de i alt ti ansøgninger, der er kommet til stillingen som teknisk chef og bademester i centret.

- Det er nogle flere, end jeg havde forventet. Jeg havde regnet med, at der formentlig var kommet det halve. Og ud fra ansøgningerne er det alle kvalificerede folk, der har søgt, siger centerchef Jesper Vinther Fruergaard, der er en del af ansættelsesudvalget.

Han tilføjer, at det både er lokale, men også personer uden for nærområdet, der har søgt stillingen.

Den nye tekniske chef får både ansvaret for alle tekniske installationer i Wærket, men skal også være bademester med ansvar for blandt andet evakueringsplaner, bemandingsplaner, rengøringsplaner samt ansættelse af livreddere i centret.

Efter den nye tekniske chef er tiltrådt skal vedkommende gennemgå forskellige kurser, lige som personen også kommer til at være med i opbygningen af de tekniske installationer i primært det nye vandkulturcenter.

Jesper Vinther Fruergaard forventer, at der bliver holdt ansættelsessamtaler i den kommende uge. Det er håbet, at den nye tekniske chef kan blive ansat i slutningen af den kommende uge, og starte i det nye job efter sommerferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

KD efterlyser en kommunal ombudsmand

Danmark For abonnenter

Johns kæbe var blød som bølgepap efter strålebehandlinger: - Den ville smuldre væk uden tandbehandlinger

Annonce