Annonce
Lemvig

21 år efter salg: Mægler skal finde ny lejer til stort butikslokale

Set fra venstre er det Henning Pedersen, Jesper Andersen og René Salskov foran det store butikslokale i gadeplan i Konsul Andersensgade. Foto: Lars Kamstrup
På dagen 21 år efter Henning Pedersen købte Butikshuset skal samme ejendomsmægler fra dengang til at finde en ny lejer af stort butikslokale
Annonce

Lemvig: 15. januar 1999 solgte ejendomsmægler Jesper Andersen, Danbolig, det tidligere Butikshuset i Konsul Andersensgade til Henning Pedersen fra Nørre Nissum. Præcist 21 år efter står de i det store forretningslokale i stueplan under boligerne. Nu er anledningen den, at lokalet nu står tomt, efter Kop & Kande er flyttet til Vestergade. Nu skulle Jesper Andersen gerne finde en ny lejer for Henning Pedersen.

Opgaven er at finde en ny lejer til det 578 kvadratmeter store butikslokale. Med dem er naboen, indehaveren af Ønskebørn, René Salskov, som også er medlem af Lemvig Handels bestyrelse. Og i begge egenskaber ser han meget gerne en ny nabo.

- Da jeg købte ejendommen i 1999, var det Jysk Sengetøjslager, som det hed dengang, der var lejer af lokalet her. Da de flyttede, kom Kop & Kande, og gennem de mange år her er Kop & Kande vokset, så det har været en god placering for forretningen, siger Henning Pedersen.

Han mener, der er tale om en synligt beliggende forretning tæt på Kvickly og med let til parkering. Samtidig er der en god nabobutik i Ønskebørn.

- Man kan komme til forretningen fra to sider. Gågaden fører lige til den ene, mens den anden vender ud mod Kvickly, siger Henning Pedersen.

Og hvad kunne der så være i en forretning af denne størrelse?

- Det er jo oplagt at se på, hvad Lemvig mangler af specialbutikker, og her falder en legetøjsbutik i øjnene. Men der er også mange andre muligheder. Man kunne også tænke sig, at andre handlende gik sammen om for eksempel at lave outlet. Man kunne også kombinere med pakkeudlevering, som andre butikker har vanskeligt ved at rumme, men som der er god plads til her, siger Jesper Andersen.

Henning Pedersen kunne også forestille sig, at det ville være en synlig placering for for eksempel et køkkenfirma, der gerne ville vise sine produkter frem på en central placering i Lemvig by.

- Det er i hvert tilfælde lokaler, der er lige til at gå til. Der er belysning, alarmanlæg med mere, så det er let at flytte ind i uden de store omkostninger, mener han.

Han har haft kontakt til kædebutikker, men det har ikke været noget, der har givet gevinst endnu. Udfordringen er måske, at disse kædebutikker kræver et større befolkningsgrundlag.

- Lemvig er ellers en god handelsby. Vi handlende står sammen i Lemvig Handel, så det er et godt handelsmiljø at komme til, hvis man starter en forretning i Lemvig. Som nabo ser jeg jo også gerne det her udlejet, da vi sammen vil gøre placeringen endnu mere attraktiv og tiltrække kunder, siger René Salskov fra Ønskebørn.

578 kvadratmeter er der at bolte sig på i det lige nu tomme forretningslokale. Foto: Lars Kamstrup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce