Annonce
Holstebro

På jagt efter ny chef til rådhuset: Gennemfører fysiske samtaler med otte deltagere

- Vi skal hele tiden og alle sammen vurdere, om det er nødvendigt. Ansættelsessamtaler er nødvendige, for ellers kommer vi jo ikke videre, siger forvaltningsdirektør Susanne Ebdrup. Arkivfoto: Morten Stricker
Holstebro Kommune satser hårdt på, at en ny familie- og dagtilbudschef kan være klar til at sætte sig i sædet 1. marts. Samtalerne går i gang i næste uge.
Annonce

Holstebro: Det bliver ikke nødvendigt at genopslå stillingen som familie- og dagtilbudschef i Holstebro Kommune.

Det er der i hvert fald intet, der tyder på nu, hvor ansøgningsfristen er udløbet.

- Det er et rigtigt godt ansøgerfelt. Der er både erfarne kandidater, og kandidater med erfaring fra begge fagområder, siger børne- og ungedirektør, Susanne Ebdrup.


Det er et rigtigt godt ansøgerfelt. Der er både erfarne kandidater, og kandidater med erfaring fra begge fagområder.

Susanne Ebdrup


Holstebro Kommune har fået i alt 12 ansøgninger til jobbet.

- Det er et forventet antal til en chefstilling, siger Susanne Ebdrup.

Annonce

Nødvendigheds-vurdering

Kommunen indkalder til de første samtaler i næste uge og regner med at gennemføre samtalerne fysisk.

- Vi er et lille ansættelsesudvalg og kan godt overholde de to meter i vores meget store mødelokale, men kommer der en udvikling i smittetal og restriktioner, kan vi ændre det, så nogle skal sidde med virtuelt, siger Susanne Ebdrup.

I ansættelsesudvalget sidder ud over børn- og ungedirektøren også de to chefkolleger, som er skole- og rådgivningschef Peter Fogde Mikkelsen og sekretariatschef Lotte Lind, samt to lederpræsentanter og to medarbejderrepræsentanter fra henholdsvis dagtilbud- og rådgivningsområdet.

Det giver en forsamling på otte personer inklusive kandidaten, hvilket ikke er et brud på restriktionerne, idet mødet er arbejdsrelateret.

- Vi skal hele tiden og alle sammen vurdere, om det er nødvendigt. Ansættelsessamtaler er nødvendige, for ellers kommer vi jo ikke videre, siger forvaltningsdirektøren.

Hun tilføjer:

- Vi går hårdt efter at være færdige med ansættelsesprocessen i januar, så vedkommende kan nå at sige op inden 1. februar og tiltræde 1. marts.

Den tidligere familie- og dagtilbudschef Søren Buch stoppede med udgangen af 2020, og hans opgaver vil de næste to måneder være fordelt mellem Susanne Ebdrup, Peter Fogde Mikkelsen og Lotte Lind.

Annonce

Søger også assistent

Susanne Ebdrup er samtidig på udkig efter en ny personlig assistent. Der er tale om en stilling, der kombinerer udviklingskonsulent-  og sekretærfunktionen.

- Det har jeg valgt, fordi der ikke længere er ret mange basale sekretæropgaver for en forvaltningsdirektør. Jeg læser jo selv mine mails og svarer dem. Så det er mere det at være tovholder på udviklingsopgaver og sekretær i chefgruppen, der ligger i stillingen, siger Susanne Ebdrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce