Annonce
Struer

På trods af nedgang: B&O trækker deres produkter fra Power

Det vil snart ikke længere være muligt at købe B&O-produkter i Powers butikker. Arkivfoto: Mads Krabbe
Annonce

Struer: På trods af omsætningsnedgang og adskillige nedsatte forventninger for årsresultaterne for Bang & Olufsen har det gamle tech-firma taget en drastisk beslutning: De har opsagt samarbejdet med Power, en af de største elektronikforhandlere i Danmark. Det skriver Finans.

Powers administrerende direktør, Jesper Boysen, er ifølge mediet forundret og oplyser, at Power har øget salget af B&O-produkter med 40 procent.

- Den gennemgående udfordring ved B&O er, at de mener, at de er på en anden planet end resten af verden. De mener, at de er i liga med Louis Vuitton og Gucci, men kunderne vil sammenligne produkterne, og B&O er i særklasse, når det handler om ikke at forstå kundernes behov, siger Jesper Boysen ifølge Finans

B&O har ikke ønsket at forholde sig til Jesper Boysens kritik. Dog oplyser landechef for B&O Danmark, Thomas Jöhncke, at B&O har ændret på nogle ting for at styrke sin salgskanal.

"Vi skal tættere på vores multibrandforhandlere og vores Bang & Olufsen-butikker, så vi sammen sikrer, at vi leverer den rigtige kundeoplevelse og sælger endnu flere produkter. Det kræver dog, at vi prioriterer vores egne ressourcer bedre, fordi vi kan ikke være alle steder på samme tid," siger han på skrift ifølge Finans.

Strategi- og brandingekspert, Martin Roll, mener, at det giver god mening af fravælge forhandlere som Power, der lever af at sælge store volumener.

B&O arbejder stadig sammen med eksempelvis Elgiganten og Hi-Fi Klubben.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Uheldig bagspiller: Ham, der kunne have løst Aarhus-defensiven, var endnu engang tvunget på bænken

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce