Annonce
Holstebro

På vej til at se nyfødt barnebarn: Brugsuddeler leverede ekstra service

Frisør Tove Pagter Nørgård fra Hogager oplevede ekstra service, da hun manglede champagneglas på vej til at fejre et nyførdt barnebarn. Arkivfoto: Ninna Pirchert
Tove Pagter Nørgård fra Hogager var meget imponeret over den service, hun mødte i Dagli Brugsen i Mejrup, da hun manglede champagneglas.
Annonce

Mejrup: Tove Pagter Nørgård var i godt humør, da hun var på vej i bil fra hjemmet i Hogager til sygehuset i Holstebro.

Hun skulle se sit andet barnebarn for første gang. Hun havde pakket kaffe og kage i bilen, og glædede sig til at se den lille dreng og fejre begivenheden med sin søn og svigerdatter.

- Jeg kom i tanke om, at jeg nok burde have noget champagne med også. Jeg kørte ind til Dagli Brugsen i Mejrup. Jeg satsede på, at de havde noget champagne. Det havde de også, men så manglede jeg jo også champagneglas. Jeg spurgte uddeleren, men han sagde, at det havde de desværre ikke, siger Tove Pagter Nørgård, der i 40 år har drevet frisørsalon i Hogager.

Hun ved, hvem uddeler Lars Peter Nordensgaard er, men ellers kender hun ham ikke.

- Han blev interesseret i, hvad jeg skulle bruge dem til, og han synes med det samme, at det var stort og mente, at det måtte fejres. Han gik ud i frokoststuen og fandt fire rødvinsglas og spurgte, om jeg kunne bruge dem. Det var meget fint af ham, og jeg sagde, at jeg ønskede at betale for dem. Men han ville ikke have penge for dem, fortæller Tove Pagter Nørgård, der med stor fornøjelse fortalte historien, da hun nåede ind på sygehuset i Holstebro.

- Jeg synes, at det var en imponerende service. Det havde han jo slet ikke behøvet. Vi kender ikke hinanden, men det var meget flot, siger Tove Pagter Nørgård, der for nylig læste, at Dagli Brugsen kæmper en hård kamp mod den nye REMA 1000 blot 1000 meter væk.

- Jeg håber virkelig, at han klarer sig. Det var en fornem service, jeg mødte, siger Tove Pagter Nørgård, der også nød samværet med det nye familiemedlem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Annonce