Annonce
Lemvig

Når pensionisterne ikke kan komme til påskeharen må påskeharen...

Her besøger påskehare og aktivitetsmedarbejder Nethe Maagaard på behørig afstand Jens Madsen, der er bruger af Dagcenter Syd. Pressebillede

Ramme: Normalt mødes mange pensionister og efterlønsmodtagere, som er bosiddende i Lemvig Kommunes sydlige del, på Dagcenter Syd i Ramme flere gange om ugen.

På grund af coronavirus kan det selvfølgelig ikke lade sig gøre for tiden. Heller ikke selv om vi nærmer os påske, og det er en tid med traditioner på dagcentret.

Sidste år havde mange af beboerne stor fornøjelse af en æggejagt i haven i Alparken. Der gik ligefrem sport i, hvem der kunne finde æggene først. Og alle hjalp hinanden. Æggejagten var arrangeret af aktivitetsmedarbejder i Dagcenter Syd, Nethe Maagaard, som selvfølgelig havde klædt sig ud som påskeharen. Det fik smilet frem hos flere af brugerne.

For ikke at snyde brugerne for påskeæg og påske-skæg i år trak Nethe Maagaard i søndags igen i det lyserød påskehare-kostume og tog rundt til alle brugerne med påskeæg. Sammen med påskeægget var der en lille påskehilsen fra Dagcenter Syd med håb om et snarligt gensyn.

Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce