Annonce
Læserbrev

Paludan. Store udgifter til politiet

Tommy Ørum Pedersen. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Debat: 100 millioner kroner er udgiften til politiet for at være livvagt for landets politikere under valget. De fleste er brugt på Rasmus Paludan, siger formanden for Politiforbundet, og det går ud over andre efterforskninger.

Men hvorfor skal manden beskyttes? Er der nogen der vil myrde ham? Hvad er det for nogle slags mennesker, der vil dræbe for en “hellig” bog? Jeg har spurgt flere jeg kender, om de vil slå ihjel i Kristendommens navn? Nej det er jo ikke dansk, og vi kan da ikke have sådanne mennesker gående i Danmark.

Til politiformanden kan jeg oplyse at, udgifter i 2014 til retsvæsen for kriminelle indvandrere og efterkommere var 2300 millioner kroner? Hvis nu politiet havde de 2,3 milliarder kroner om året til “andre efterforskninger”, var der aldrig problemer med økonomien.

Så politiformand, hver gang I kommer ud med, hvor meget Paludan koster, så husk lige at fortæl, hvor meget politiet bruger på kriminelle indvandrere. Nu er det jo heller ikke Paludan, der brænder biler af i gaderne eller myrder bandemedlemmer. Vi ved jo godt hvem der gør det, det gør indvandrerne. Politi og medier prøver at skjule sandheden med ikke at oplyse landets borgere, hvad borgerne har ret til.

Det virkelige problem er ikke-vestlige, der er parat til at slå ihjel, det er dem der er farlige. Som sædvanlig vil mange uvidende danskere hellere spare på kronen, og lade en hundredekroneseddel rulle.

Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Vindagen markeres i marken

Lemvig

Jobprojekt hjælper i arbejde

Leder For abonnenter

Tak for havefesten

18 år blev det til. 18 år med guitarsoloer, fadøl og festglade mennesker. År med solskin og overskud, men til sidst også for mange år med regnvejr og underskud, og nu er det slut med Rock i Holstebro. Det kan man begræde herfra og til al evighed. I sidste ende var det dog publikum som svigtede, og kombinationen af flere år med dårligere regnskaber var mere end en-dags-festivalen kunne klare. Det er altid trist, når noget, der engang var stort, må lukke og slukke. Mange har erindringer og oplevelser bundet op i arrangementet – ja nogle har måske endda mødt deres udkårne på festivalpladsen, til tonerne af nogle landets mest populære kunstnere. For andre har det været en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor man mødte alle de mennesker, man ikke lige fik set nok til i en travl hverdag. Det var ikke uden grund, at det blev kaldt Nordvestjyllands største havefest, der dog de sidste år blev mindre og mindre, mens arrangørerne kæmpede en hård kamp for at skabe et økonomisk bæredygtigt projekt, hvor der var en sammenhæng mellem det musikalske ambitionsniveau og publikums interesse. De kommende dage vil det sikkert være mismodet, der fylder mest - og skuffelse over, at det i sidste ende ikke lykkedes at finde en aftale med kreditorerne, så festivalen fik lige en chance mere til for at bevise sin levedygtighed. Men det ændrer ikke på, at Rock i Holstebro i mange år lavede Nordvestjyllands største fest. Der var år, hvor tilskuertallet nåede op over 10.000, og hvor ikke bare gæsterne fik en fed fest; der var også penge at tjene for de frivillige foreninger, der bidrog til, at festivalen kunne afholdes. Det ville naturligvis være lettere, hvis der ikke var konkurrence, og Rock i Holstebro kunne have koncertmarkedet næsten for sig selv. Men der er i dag kommet et langt større udbud af koncerter og arrangementer året rundt, hvilket kun er positivt for det musikelskende publikum. Tilbage er bare at sige tak for festen og kampen. Og hvem ved, måske der af asken fra Rock i Holstebro vokser nye initiativer frem.

Annonce