Annonce
Lemvig

Parløb til ny forstander er fundet

Ivar Brændgaard skal sammen med Karina Jørgensen været konstituerede forstandere. Arkivfoto
Senior-Højskolen udpeger to konstituerede leder, til man har fundet afløseren for Maria Kangas Christensen
Annonce

Nørre Nissum: På SeniorHøjskolen i Nørre Nissum er man i gang med at finde den nye forstander efter Maria Kangas Christensen, som stopper. I første omgang har man valgt at konstituere to forstandere, så man har tid til at finde den rette forstander.

Fra 15. marts vil forretningsfører Karina Jørgensen være forstander, og det vil hun frem til 1. maj. Karina Jørgensen er i forvejen en del af ledelsen på højskolen, så hun er kendt af de mange kursister i forvejen.

Fra 1. maj er det så tidligere direktør på TV MidtVest, Ivar Brændgaard, som så bliver udnævnt til konstitueret forstander. Han var før sin tv-tid højskoleforstander, så han er ikke ukendt med arbejdet. Han og Karina Jørgensen vil så udgøre et parløb.

- Med dette parløb får vi sikret SeniorHøjskolens både daglige og fremtidige drift bedst muligt. Vi har med Karina Jørgensen et solidt anker for den daglige drift. Hun kender skolens økonomi, strategi og kursister som få. Med Ivar Brændgaard får vi desuden allerede i overgangsperioden plads til visioner for vores 50 års jubilæumsår 2021. Ivar Brændgaard kommer med spændende, faglige vinkler og foredrag og en stor erfaring som både højskole- og personaleleder. Vi glæder os til at nyde godt af det i den periode, vi kan konstituere ham. Han bliver konstitueret fra 1. maj, men vil i mindre omfang komme på SeniorHøjskolen allerede fra marts, siger formand for bestyrelsen, Frede Krøjgaard. - Tag godt imod begge de konstituerede forstandere, som vil gøre deres yderste for at tage godt imod den næste forstander på SeniorHøjskolen, siger Frede Krøjgaard .

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Annonce