x
Annonce
Navne

Pernille vil være de små klubbers stemme

- Jeg kommer med en ambition om at være de "små klubbers stemme". Jeg kender problemerne indefra, vi har givetvis de samme udfordringer i Nr. Felding som mange andre småklubber, så det bliver min mission, fortæller Pernille Kristensen. Genrefoto: Annelene Petersen

Nr. Felding: 36-årige Pernille Kristensen fra Nr. Felding, der er formand for byens fodboldklub og mor til to fodboldspillende piger, er trådt ind i bestyrelsen for DBU Jyllands region 2.

Her afløser hun Johanne Berg fra Harboøre, der efter mange års arbejde i organisationen havde valgt at trække sig tilbage.

- Jeg kommer med en ambition om at være de "små klubbers stemme". Jeg kender problemerne indefra, vi har givetvis de samme udfordringer i Nr. Felding som mange andre småklubber, så det bliver min mission, fortæller Pernille Kristensen til medlemsbladet Fodboldnyt.

Ved siden af at være fodboldformand i Nr. Felding IF er hun administrationschef hos Difko i Herning. Men hun havde alligevel ikke mere travlt, end at hun ikke kunne sige nej til tilbuddet om en plads i DBUs lokalunion.

- Jeg har da en travl hverdag, men jeg har en mand, der bakker op, og som også er fodboldmand og i bestyrelsen i Nr. Felding. Jeg synes, at det er et interessant tilbud at få en bestyrelsesplads i en organisation som DBU, siger Pernille Kristensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce