Annonce
Alarm 112

Politiet søger vidner efter drab på 25-årig i Tilst

Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix

Sent torsdag aften blev der skudt i Tilst i Aarhus. En mand blev fundet livløs i en bil, oplyser politiet.

Annonce

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, efter at en 25-årig mand blev dræbt af skud natten til fredag i Tilst i det vestlige Aarhus.

Politiet fik torsdag aften klokken 23.29 anmeldelsen om skyderiet ved Søhøjen i Tilst i det vestlige Aarhus.

Da politiet ankom til stedet, fandt betjentene den 25-årige mand siddende livløs i en bil på parkeringspladsen. Manden var blevet ramt af flere skud. Betjentene begyndte førstehjælp, men den unge mands liv stod ikke til at redde, fremgår det af en pressemeddelelse.

Natten til fredag har politiet undersøgt gerningsstedet og har talt med flere vidner. Men man hører gerne fra flere vidner.

Denne appel gentages fredag eftermiddag på Twitter. Her kan man læse, at politiet fortsat er i fuld gang med efterforskningen.

Politiets foreløbige undersøgelser tyder på, at der har været to biler på parkeringspladsen forud for skyderiet.

Den ene var den Range Rover, som den dræbte sad i, og den anden kan have været en sort BMW, der knap et kvarter efter skyderiet blev fundet udbrændt på Hadstenvej 221 i Sabro, skriver politiet.

- Vi vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set eller hørt noget før, under eller efter skyderiet på Søhøjen i Tilst ved 23.30-tiden i aftes.

- Vi vil også meget gerne høre fra vidner, der kan have set en eller flere biler i området mellem Tilst og Sabro, hvor en sort BMW cirka klokken 23.40 blev brændt af, siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen i pressemeddelelsen.

Politiet kan endnu ikke sige, hvorfor nogen ville skyde den 25-årige. Men der er "indikationer på, at der kan være tale om et opgør i det kriminelle miljø".

Ifølge Århus Stiftstidende var der i november ligeledes et skyderi i området, hvor der i længere tid har været solgt narko. Kilder siger til avisen, at den nu dræbte dukkede op i området for fire-seks uger siden og gjorde sig bemærket med den store Range Rover.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce