Annonce
Håndbold

Pilen peger den rigtige retning trods nederlag

GNIF tabte tirsdag aften til topholdet Hornslet, men ifølge træneren blæser der alligevel positive vinde over holdet. Arkivfoto: Johan Gadegaard
GNIF Lemvigs 3. divisionsdamer er halvvejs gennem sæsonen en del af en tæt bundkamp, men cheftræneren er fortrøstningsfuld, selvom holdet gik på julepause med en snitter mod Hornslet.
Annonce

Lemvig: Sidste kamp inden julepausen kom på mange måder til at ligne GNIF Lemvigs sæson indtil videre. En lidt hård begyndelse, men gode takter mod slutningen.

Gæsterne fra Hornslet, som cheftræner Stefan Iversen kalder rækkens bedste hold, kunne nemlig tage fra Lemvig med en sejr på 22-30. En sejr, der blev sikret på en suveræn første halvleg, inden GNIF spillede sig op efter pausen og faktisk vandt anden halvleg med fire mål.

- Vi er med til 3-3, men så har de en venstre back, der skruer op for blusset og scorer seks mål i træk. Hun er den bedste spiller, jeg har set i 3. division, men jeg synes vi får rejst os og vinder anden halvleg og viser, at vi kan byde dem op til dans, forklarer Stefan Iversen.

Annonce

Fremgang at spore

Halvvejs gennem turneringen er holdet en del af en tæt bundstrid med fem hold indenfor fire point. Men præstationerne i de seneste fem kampe giver grund til optimisme.

- Jeg er rimeligt fortrøstningsfuld overfor, at vi nok skal undgå den direkte nedrykning. Pilen peger i den rigtige retning, men der skal nok 6-8 point mere til, for at overleve i rækken, forklarer Stefan Iversen.

En af de vigtige kampe venter i 2020 første kamp, hvor GNIF får besøg af Struer Håndbold, der ligesom lemvigerne har seks point. Og derfor kommer holdet heller ikke til at ligge på den lade side, selvom der er en måneds kamppause over julen.

- Nu er der dikteret træning hen over julen og imellem jul og nytår, så vi står skarpe til kampen mod Struer, fortæller Stefan Iversen.

GNIF Lemvig - Hornslet IF 22-30 (8-20)

3. division, damer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Spillet om Tannebækvej sættes i gang

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Lemvig

Nyt arbejdsår - nyt præsidium

Lemvig

Næste skridt mod legeland i Lemvig

Annonce