Annonce
Holstebro

Planen er ændret: Holstebro Håndbold får hjemme i Gråkjær Arena

Holstebro Håndbold har officielt første arbejdsdag 15. juli, og det bliver her i Gråkjær Arena, at holdet får sit udgangspunkt. Foto: Morten Dueholm
Det var meningen, at Holstebro Håndbold skulle spille størstedelen af sine kampe i Idrætscenter Vest, men de planer er ændret.
Annonce

Holstebro: Det bliver alligevel ikke i Idrætscenter Vest, at Holstebro Håndbold skal have sin hjemmebane.

Det var ellers de udmeldinger der kom, da klubben skulle formes efter skilsmissen med TTH Holstebro. Det har klubben dog været nødt til gentænke.

- Forholdene ude i Idrætscenter Vest gør, at vi har været nødt til at revurdere vores optimisme. Tilskuermæssigt og sponsormæssigt har vi bedre forhold i Gråkjær Arena, forklarer Holstebro Håndbold-direktør Bjarne Jakobsen.

Han anslår, at holdet kommer til at spille cirka 70 procent af sine hjemmebanekampe i Gråkjær Arena. Resten vil blive spillet enten i Idrætscenter Vest, samt i Struer eller Vinderup, som begge er områder, direktøren har kig på.

- Vi holder tingene åbent. Det kunne give god mening at udvide sponsorkredsen rent geografisk, siger Bjarne Jakobsen, som stadig er på jagt efter den hovedsponsor, som for alvor kan give en god nattesøvn for økonomichefen.

Annonce

Adskilt, som udgangspunkt

På trods af den manglende hovedsponsor kan direktøren beretter om en solid opbakning hos erhvervslivet indtil videre, hvor mange har budt ind, hvilket gør, at sponsorbarometeret efterhånden ser grønt ud.

Bjarne Jakobsen lægger ikke skjul på, at det kommercielt set er bedre at afvikle kampene i Gråkjær Arena, men at det nok havde været ideelt for holdet, hvis Idrætscenter Vest havde haft tilskuertribuner på begge sider.

- På den måde kunne vi have haft vores egen hule, men kommunen ser selvfølgelig gerne, at vi spiller i Gråkjær Arena, da det koster penge at ændre Idrætscenter Vest, siger Bjarne Jakobsen.

Direktøren tvivler på, at der kommer til at være ligeså mange dobbeltstævner som tidligere, hvor herrerne og damerne spiller lige efter hinanden.

Kampprogrammet

For få dage siden blev næste sæsons kampprogram offentliggjort. De tre nordvestjyske hold starter således ud. (Klokkeslet er endnu ikke fastsat på alle kampe, ligesom datoerne kan blive ændret.)

Holstebro Håndbold

26. august: Team Esbjerg - Holstebro Håndbold

2. september: Holstebro Håndbold - Odense Håndbold

5. september: Holstebro Håndbold - Viborg HK

TTH Holstebro

5. september: Ribe Esbjerg - TTH Holstebro

9. september: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold

12. september: SønderjyskE - TTH Holstebro

Lemvig-Thyborøn Håndbold

5. september: GOG - Lemvig-Thyborøn Håndbold

9. september: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Aalborg

12. september: Bjerringbro-Silkeborg - Lemvig-Thyborøn Håndbold

- Som udgangspunkt kommer kampene til at være adskilt, men det kan være, at der eksempelvis kommer nogle interessante TV-kampe, som vi kommer til at afvikle sammen. Vi kommer til at lave vores eget produkt, og de her dobbeltkampe kan bare blive lange og trættende, siger Bjarne Jakobsen.

Som tilfældet var inden klubberne splittede op, så kommer damerne til at styrketræne i Gråkjær Arena. Administrationen hos Holstebro Håndbold får ikke kontor i Gråkjær Arena, som TTH har, men de får kontorpladser i gåafstand fra arenaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Annonce