Annonce
Holstebro

Pokaldrømmen er et overstået kapitel

Camilla Pytlicks seks mål var ikke nok til at sikre Holstebro Håndbold en sejr i pokalturneringen mod Aarhus United. Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce

Holstebro: Det bliver ikke til nogen gentagelse af sidste års pokaleventyr for Holstebros håndboldkvinder.

Lørdag eftermiddag blev det til et klart nederlag på 18-26 (11-14) i ottendedelsfinalen af pokalturneringen hjemme mod Aarhus United i en kamp, der aldrig blev rigtigt spændende.

Gæsterne var i store dele af kampen foran med tre-fire mål, men i midten af anden halvleg begyndte det for alvor at smuldre for Holstebro Håndbold.

En scoringspause på otte minutter benyttede gæsterne til at gå fra en føring på fire mål til at bringe sig foran 25-15, og selv om træner Pether Krautmeyer forsøgte sig med flere tekniske greb, var der ikke meget der lykkedes.

Holstebro Håndbold var ellers hurtigt foran 3-1, men syv minutter uden mål vendte kampen til en føring på 7-3 til gæsterne, der derfra ikke så sig tilbage, selv om Holstebro Håndbold i slutningen af første halvleg nåede op på kun  at være bagud med to mål.

I målet gjorde keeper Ditte Vind ellers sit til at holde Holstebro inde i kampen med tre håndfulde redninger, men for svage afslutninger og tekniske fejl i hjemmeholdets angreb gav gæsterne gode arbejdsbetingelser.

Camilla Pytlick blev topscorer for hjemmeholdet med seks mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce