Annonce
Lemvig

Politi aflyser efterlysning: Vidne har meldt sig i sag om vanvidskørsel

Midt- og Vestjyllands Politi har nu fået kontakt til et vidne, der blev efterlyst i en sag om vanvidskørsel. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Bækmarksbro: Det vidne, som Midt- og Vestjyllands Politi mandag efterlyste i forbindelse med en sag om vanvidskørsel i Bækmarksbro, har nu henvendt sig til politiet.

Det oplyser kriminalkommisær Torben Ladefoged.

Vidnet henvendte sig selv til politiet efter en anden borger havde set et Facebook-opslag med efterlysningen af vidnet. Borgeren gjorde vidnet opmærksom på, at politiet gerne ville tale med vedkommende. Derfor har politiet nu afblæst efterlysningen af vidnet.

Annonce

Politiet var interesserede i at tale med vidnet i forbindelse med en sag om vanvidskørsel i slutningen af april. Dengang blev en 43-årig mand fra Skjern målt til at køre 187 kilometer i timen på sin motorcykel på landevejen ved Bækmarksbro.

Det fik en politipatrulje til at eftersætte motorcyklisten, der undervejs ifølge politiet både overhalede over spærreflader, kørte venstre om helleanlæg og siden også blev målt til at køre 110 kilometer i timen gennem Bækmarksbro.

Motorcyklisten endte med at køre galt, og blev efterfølgende anholdt. Han har siden siddet varetægtsfængslet i sagen. Politiet kunne ud over den ulovlige kørsel også konstatere, at den 43-årige ikke havde kørekort til motorcyklen og med de nye bestemmelser om vanvidskørsel blev motorcyklen beslaglagt, så den senere kan sælges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce