Annonce
Lemvig

Forsvundet 17-årig nu fundet igen: Rettede selv henvendelse

Kort efter efterlysningen blev drengen fundet i god behold. Arkivfoto: Michael Bager
Den 17-årige, der lørdag morgen blev meldt savnet, er nu fundet igen.

Flynder: Klokken 6.10 lørdag morgen sendte Midt- og Midtjylland en efterlysning ud på det sociale medie Twitter. En 17-årig dreng var over natten forsvundet fra sin bopæl ved Bækmarksbro.

Politiet oplyste ikke i forbindelse med efterlysningen noget navn på drengen, eller hvornår han skulle være forsvundet. Men han var ifølge politiet savnet af familien, og derfor havde man fra politiets side blev sat en eftersøgning i gang - med helikopter i luften. Helikopteren blev ifølge politiet rekvireret ved fem-tiden i nat.

Men klokken 8 meldte politiet ud, at alle nu kan ånde lettet op:

- Den forsvundne 17-årige er nu fundet i god behold hos en bekendt. Politiet er til stede, og den unge mand vil blive genforenet med sin familie snarest. Familien og MVJYL Politi takker for alle borgerhenvendelser, skriver politiet på Twitter.

Senere oplyste vagtchefen hos Midt og Vestjyllands Politi, Rene Pagh, at drengen selv rettede henvendelse til politiet klokken 7.45.

Avisen har fjernet billedet af den efterlyste dreng, efter han er blevet fundet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce