Annonce
Lemvig

Kørte 187 km/t på landevej: Politiet søger vidne til vanvidskørsel

Politiet søger nu et centralt vidne til en sag om vanvidskørsel på motorcykel. Genrefoto: Johan Gadegaard
43-årig mand fra Skjern sidder varetægtsfængslet, men politi vil gerne i kontakt med bilist, der bliver betragtet som centralt vidne

Bækmarksbro/Holstebro: Er du føreren af en ældre sølvgrå Peugeot Partner eller Citroën Berlingo med papegøjeplader og kørte du ad Brogade i Bækmarksbro tirsdag 27. april omkring klokken 14.00?

Så vil Midt- og Vestjyllands Politi gerne i kontakt med dig, skriver de i en pressemeddelelse. Politiet mener nemlig, at bilisten kan være et centralt vidne i en sag om vanvidskørsel på motorcykel.

- Det er et helt centralt vidne, som måtte undvige motorcyklisten. Vedkommende vil vi gerne tale med, fordi vi er ved at sammenstykke hele hændelsesforløbet og skal have løbet antallet af sigtelser op, siger politikommissær Torben Ladefoged.

Annonce

Generelt vil politiet fortsat gerne høre fra personer, der måtte have oplevet vanvidskørslen på den ene eller anden måde, siger politikommissæren.

- Bare ring. Hellere en gang for meget, siger han.

Mand er varetægtsfængslet

En 43-årig mand fra Skjern sidder varetægtsfængslet i sagen. En politipatrulje målte ham til at køre 187 kilometer i timen på en landevej, hvor man højst måtte køre 80 kilometer i timen.

Det fik politiet til at sætte efter motorcyklisten, og senere blev han også målt til at køre 110 kilometer i timen ad Brogade gennem Bækmarksbro. Desuden foretog han flere hasarderede overhalinger over spærrelinjer og kørte venstre om helleanlæg.


Det er et helt centralt vidne, som måtte undvige motorcyklisten. Vedkommende vil vi gerne tale med

Torben Ladefoged, politikommissær Midt- og Vestjyllands Politi


Kort efter forulykkede motorcyklisten på Hedegårdsvej, hvorefter han blev anholdt og siden varetægtsfængslet.

Det viste sig, at den 43-årige ikke havde noget kørekort til motorcykel, og på grund af vanvidskørslen beslaglagde politiet motorcyklen.

Vagtchef Ole Vanghøj kaldte det efterfølgende mere held end forstand, at ingen kom til skade under den 43-åriges kørsel.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes via telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce