Annonce
Lemvig

Politi: Sigtet efter paragraf der giver to års fængsel

På grund af lukkede døre ved retsmøderne kan Midt- og Vestjyllands Politi ikke sige meget om sagen. Arkivfoto: Morten Stricker.
Annonce

Holstebro: Den 50-årige kvinde, der sidder fængslet på syvende uge, er sigtet for at overtræde straffelovens paragraf 192 a.

Det siger Anne Kirkegaard, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestjyllands Politi. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra efterforskerne i sagen.

- Jeg kan ikke sige så meget ud over, at sagen indtil videre har været kørt for lukkede døre, og at der er et grundlovsforhør om fristforlængelse i sagen på tirsdag, siger Anne Kirkegaard.

Straffelovens paragraf 192 a siger, at man kan straffes med fængsel fra 2 år indtil 8 år, hvis man overtræder lovgivningen om våben og eksplosivstoffer. Det gælder blandt andet, hvis man besidder et skydevåben.

Kvinden er også sigtet efter stykke 3 i paragraffen, der taler om, at det er en særligt skærpende omstændighed, hvis der samtidig besiddes ammunition, der kan affyres med skydevåbnet.

Avisen har også forsøgt at få en kommentar fra den 50-årige kvindes forsvarer, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Opbakning til Høfde 42-kæmperne

Annonce