Struer

Politibussen blev taget godt imod

Syv egentlige henvendelser blev det til i de første to timer politibussen holdt i Struer. - Folk skal lige vænne sig til at vi er her, siger politiassistent Søren Mandrup. Foto: Stine Kjærside

Struer: Politiets nye rullende station, politibussen, havde sin debut på parkeringspladsen ved SuperBrugsen tirsdag. Og det var en ganske god ilddåb, lyder det fra politiassistent Søren Mandrup.

- Vi har ikke haft besøg af nogen, der ville lave en anmeldelse om noget, men det er jo en smagssag hvor man vil indgive den slags, fortæller han.

To timer holdt den rullende politistation på parkeringspladsen i Struer, og det resulterede i syv egentlige forespørgsler om alt fra færdselsrelaterede spørgsmål til spørgsmål om samlivsrelationer, plus det løse.

- Der har også været folk forbi, der bare ville fortælle, at de er glade for, at vi holder her, for de har savnet at have en politistation i byen, siger Søren Mandrup.

Den rullende politistation blev indført efter lukningen af lokalstationen i Struer og vil være at finde i området igen torsdag den 10. januar, hvor den holder klokken 11-13 ved Hvidbjerg Station og klokken 14-17 ved Løvbjerg i Struer.

0/0
Annonce
Struer For abonnenter

Når nogen har fødselsdag, laver vi en hel flagallé herude

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Lemvig

Ungdommen går sammen på Tangen

Lemvig For abonnenter

Tre huller i bybilledet fyldes ud

Lemvig

FCM-spillere skal træne i Harboøre

Livsstil For abonnenter

Lisbeth Østergaard: Du skal kunne finde lykken i leverpostejslivet

Sport For abonnenter

- Nu er det mig, de andre holder øje med og måler sig op imod

Lemvig For abonnenter

Skal der spares eller ej: Vi aner ingenting

112

Ville undvige dyr - endte på taget

Annonce