Annonce
Danmark

Politiet bør tilføres 3000 nye betjente

Annonce

Debat: Dansk politi er under massivt pres i disse år. Terrortrusler, bandekrige, migranter på motorvejene, svindel med skattekroner og meget andet. Samtidig er mange boligområder blevet langt mere utrygge. Og med fjernelsen af mange landbetjente, er også udkanten af Danmark blevet mere utryg.

Derfor er Dansk Folkepartis krav til de nystartede politiforhandlinger; 140 nye landbetjente på fuld tid. Overordnet set ønsker vi alt 3000. Det skal være helt nye betjente i form af en udvidelse af politikorpset med 30%.


Dansk Folkepartis krav til de nystartede politiforhandlinger; 140 nye landbetjente på fuld tid. Overordnet set ønsker vi alt 3000. Det skal være helt nye betjente i form af en udvidelse af politikorpset med 30%.


Samtidig bliver der brug for flere anklagere, dommere og fængselspladser, når politiet får efterforsket og opklaret flere sager. Det skal derfor kombineres med flere udvisningsdomme af udenlandske kriminelle, hvilket vil frigøre fængselspladser.

Peter Skaarup, Dansk Folkepartis Gruppeformand og retsordfører. Foto: Steen Brogaard

På kort sigt bør der ansættes HK’ere til at aflaste politifolkene og få dem på gaden væk fra skrivebordet og ud i marken. Endvidere kunne man tilbyde de pensionsmodne betjente gode bonusser for at udsætte pensionen et par år.

Endeligt skal Rejseholdet genetableres. For mange mordere får frit rundt pga. manglende specialisering og kompetencer i politiet. Alt i alt vil en sådan udvidelse af politistyrken gøre Danmark langt tryggere og mere sikkert igen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Annonce