Annonce
112

Politiet er opmærksom på lightergas-snifning i Hullet

De unge i Hullet ser lige nu ting, de ikke burde se, lyder det fra Natteravnene i Struer. Arkivfoto: Johan Gadegaard


Annonce

Struer: Natteravnene i Struer opfordrer forældre til at være mere opmærksomme på deres børn - og særligt, hvis de kommer i skaterparken Hullet i Struer.

Her skulle der ifølge natteravnene foregå en masse ting, som ikke er i orden, lyder det blandt andet i et Facebookopslag.

- Helt konkret ved vi, at der ligger blanke hylstre fra, når man sniffer lightergas. Vi har set, at de ligger der, og så oplever vi også generelt i området, at der holder biler, som kører, når vi kommer, fortæller Eva Futtrup Brink, som er en af natteravnene i Struer.

- Vi regner med, at de sælger noget, de ikke skal. Det er i hvert fald det samme mønster, som når vi ser det hos de ældre, uddyber hun og forklarer, at det med lightergassen hverken er et nyt problem eller fænomen for den sags skyld.

Annonce

Så forsvinder de

Dermed ikke sagt, at man ikke skal gøre noget for at komme det til livs. Tværtimod.

Den lille procentdel, som ødelægger det for de andre, skal ikke få overtaget i Hullet, og derfor opfordringen fra natteravnene til, at forældre måske lige går en tur derned forbi, når deres unge er der.

Kigger lidt og siger hej, så forvinder dem, som ikke har rent mel i posen nemlig af sig selv, lyder forhåbningen fra Eva Futtrup Brink.

Hos Midt- og Vestjyllands Politi er man opmærksom på problemet, men man skal have mere konkrete oplysninger for at kunne gøre mere, end man allerede gør, lyder det fra politikommissær Knud Lauridsen:

- Mange gange, når vi har været der, har der ingen været, og andre gange har der været lidt med nogle knallerter, så vi kan kun bakke op om opfordringen til forældrene, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

Annonce