Annonce
Lemvig

Politiet jagtede bil i Klosterheden

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager

Klosterheden: Politiet måtte køre stærkt for at få standset en bil, der natten til søndag nægtede at stoppe.

Politiet blev opmærksom på bilen klokken 2 natten til søndag og gjorde tegn til, at han skulle stoppe. Det ville bilisten dog ikke og trykkede i stedet på speederen i et forsøg at slippe væk.

Det førte såvel den jagtede som patruljen ind ad skovvejene i Klosterheden, hvor der undervejs blev kørt med over 100 km i timen.

Jagten stoppede efter nogen tid, da bilisten forulykkede på Hegnsdalsvej cirka 100 meter syd for Gl. Landevej. Hverken føreren eller en passager i bilen kom til skade ved uheldet, men politiet måtte gribe fat i pebersprayen for at dæmpe gemytterne.

Det viste sig, at den 32-årige fører fra Struer havde et længere synderegister. Blandt andet havde han taget svigerfaderens bil uden at have fået lov, han var frakendt førerrette, og en test viste tegn på, at han var påvirket af amfetamin.

Det blev han alt sammen sigtet for, og oven i hatten røg en sigtelse for at køre ad de lukkede skovveje i Klosterheden.

Passageren i bilen var en 25-årig mand fra Harboøre, der var i besiddelse af en ulovlig foldekniv, hvilket han blev sigtet for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce