Annonce
112

Politiet vil stadig komme i Hullet

Politiet vil af og til stadig være at finde i Hullet i Struer, selv om kommunen nu har hyret vagter til at holde øje med de unge. Arkivfoto: Morten Bang Larsen
Annonce

Struer: Midt- og Vestjyllands Politi har ifølge vicepolitiinspektør Morten Bujakewitz grundlæggende ikke nogen holdning til, at Struer Kommune nu har hyret vagter til at holde øje med skaterparken Hullet i Struer sommeren over.

- Kommunen må gøre, som den finder mest hensigtsmæssigt. SSP-tilgangen til det, hvor man forsøger at løse det mellem skole, social og politi, tiltaler mig mere, siger vicepolitiinspektøren.

Det ben står Struer Kommune nemlig også på i den intensiverede indsats i Hullet, hvor en klubmedarbejder sommeren over om aftenen vil være til stede med redskaber og forslag til positive aktiviteter.

- SSP er et etableret samarbejde og den måde, vi plejer at løse de udfordringer, der er, men vi samarbejder med de partnere, vi får givet, forklarer Morten Bujakewitz.

Han tror dog ikke, at det kommer til at ændre det store på den indsats, politiet allerede lægger i området.

- Hvis de (vagterne, red.) er der og har noget, vi kan bruge, tager vi gerne imod det. Det vigtigste for os er jo informationer. Jo flere vi kan få af dem, des bedre er vi stillet, siger vicepolitiinspektøren og fortsætter:

- Problematikken er ikke ukendt for os. Vi var dernede to gange i sidste uge med vores flexpatrulje, for hvis det er narkorelateret, er det i høj grad en politiopgave.

Midt- og Vestjyllands Politi vil derfor også blive ved med at komme i Hullet, når de er i området, hvor der jo blandt andet af Natteravnene i Struer er blevet meldt om en skidt udvikling med blandt andet snifning af lightergas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

Annonce