Annonce
Læserbrev

Politik. Dobbelt moral er åbenbart bedre end moral

Annonce

Debat: I søndagens udgave af Dagbladet var det et godt indlæg af Roya Moore, som blev tvangsgift som 16-årig, og som sætter sagen omkring Inge Støjberg i relief.

Vi lever efterhånden i et samfund, hvor dobbelt moralen er blevet det almindelige, vi ser hvordan Inge Støjberg trækkes gennem sølet, anført af de Radikale og Enhedslisten, fordi hun ikke ville acceptere at ældre mænd som kommer hertil som flygtninge og lever sammen med teenagepiger på fra 14 til 16 år.

Flere af pigerne var gravide for anden gang, og nogle var bortgift allerede som 13-14 årige. Hvordan kan vi som et oplyst samfund overhovedet acceptere dette, når vi samtidig ved at hvis en 28-årig dansk ung mand gør en pige på 14 år gravid, så bliver han fængslet i flere år. Her er to eksempler, som viser hvad det er, Inge Støjberg vil skåne pigerne for.

Par fra Irak, pige 17 år, mand 29 år, to børn på tre og fire år, gravid første gang som 12-årig og føder første barn som 13-årig og føder barn nummer to ti måneder efter første fødsel.

Statsløs par, pige 16 år, mand 27 år, et barn på to år , gravid med første barn som 13-årig, føder første barn som 14-årig, venter barn nummer to. (Kilde DKA)

Er det ikke fuldt forståeligt, at Inge Støjberg vil skåne disse piger for yderligere overlast? Men det er åbenbart det, politikerne på venstrefløjen billiger, at de bliver udsat for

Samfundet er i øjeblikket hårdt presset økonomisk grundet Covid-19 , og vi ved som borgere, at der kommer en regning på et senere tidspunkt, som skal betales af os skatteydere, så bruger Folketinget nu cirka 50 millioner kroner på en sag omkring Inge Støjberg, som der måske er nogle juridiske spidsfindigheder, der kan sættes spørgsmålstegn ved.

Inge Støjbergs moral og menneskesyn er der ingen, der kan klandre hende for, og for at gøre det endnu værre, så vil de to før nævnte partier også have sat en undersøgelse i gang afsStatsminister Mette Frederiksens håndtering af coronakrisen.

Der må snart være nogle i disse partiers bagland, som kan sætte deres folkevalgte på plads, så vores Folketing igen kan komme til at fungere som landets fornemste arbejdsplads, og ikke som nu en større børnehave.

Der er mange, som føler, at det er DJØF'erne, som regerer vores land og ikke politikerne. De mange undersøgelseskommissioner besættes alle af Djøf, og dermed har de gode indtægter hver gang

Når Folketinget sætter en undersøgelse i gang, ender den som regel med en næse til ministeren og ikke andet, men der er brugt enorme ressourcer på efterforskning.

Inger Støjbergs moral og menneskesyn er der ingen, der kan klandre hende for, mener Villy Hove. Foto: Thomas Sjørup/Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Annonce