Læserbrev

Politik. Hallo hr. minister!?

Kim Durup. Pressefoto

Debat: Hallo Minister, Kan du høre mig?

Jeg er egentligt ikke sikker! Efterhånden går man rundt med en følelse af at Christiansborg har fået høreværn på, og er blevet pakket ind i vat.

Kontakten til det rigtige Danmark er i hvert fald blevet gjort lydløs, og en stigende frustration for borgerne i vores lille land, er resultatet heraf!

De fleste folkevalgte sidder limet fast til deres taburet uden hverken erhvervserfaring eller kontakt med det rigtige Danmark.

Og helt ærligt, en folkevalgt politiker uden erhvervserfaring?

Det svarer jo til at lade praktikanten stå for at lede byggeriet af de nye supersygehuse (og med tanke på hvordan det går med netop dem, lader vi lige den tanke stå lidt...)

En parlamentariker skal selvfølgelig have erfaring. Det burde da være almindelig sund fornuft. Det ville jo give mening. En landbrugsminister, der var landmand, en sundhedsminister, der var læge, en klimaminister, som har rødder i for eksempel en konsulentvirksomhed for grøn omstilling.

En minister kan ikke bare være minister. Og en politiker er ikke bare cand.. Mac. Skrivebordsrytter. Uden erfaring fra det virkelige liv aner de jo ikke hvordan landet påvirkes af beslutningerne fra borgen, og hvordan pokker skal vi så egentligt kunne forvente, at der kommer noget positivt ud af deres indsats derovre?

Netop derfor skal der ryddes op på borgen, og af selv samme årsag er jeg til dette folketingsvalg at finde på stemmesedlen i hele Vestjyllands storkreds på liste E, Partiet Klaus Riskær Pedersen.

0/0
Annonce
Læserbrev

Konservative. Tak for jeres støtte - og god sommer

Læserbrev

Sundhed. Selvfølgelig skal AUH fortsat tilbyde hjemmedialyse

Leder For abonnenter

Kan man drukne i kulturelle tilbud?

Læserbrev

Skoler. S-forslag om frie skoler er et skridt på vejen – men i den forkerte retning

Læserbrev

Indvandring. Hellere tillid end vrede og angst

Leder For abonnenter

Kan man stemme forkert?

Læserbrev

Kristne grundværdier. Er korset på vej ud af Dannebrog?

Læserbrev

Vester Husby. Kunstig natur eller bare natur?

Annonce