Annonce
Læserbrev

Politik. Tak til Børne- og Familieudvalget

Annonce

Debat: Tak til Børne- og Familieudvalget i Holstebro for at prioritere børnene på nul til seks års området med så tydelig en beslutning på udvalgsmødet den 28.maj.

95 procent af midlerne, som folketinget har bevilget i 2020 til styrkelse af normeringerne i dagtilbud, bliver nu tildelt de enkelte institutioner, som så kan ansætte flere pædagoger. Beløbet bliver givet som et ekstra éngangs kronebeløb, som ikke berører forældrebetalingen for i år. Det er ligeledes meget positivt at udvalget besluttede, at de ekstra penge ikke skal gå til dækning af Covid-19 relaterede udgifter,

Det er meget positivt, når de kommunale politikere følger op på det, der er besluttet på landsplan. Det forventer vi naturligvis også sker fremadrettet, så de kommende års budgetter afspejler vejen frem mod minimumsnormeringer og derefter gode normeringer.

Det følger vi naturligvis med i ved de kommende budgetforhandlinger – ikke bare i Holstebro, men også i de øvrige kommuner i vores område.

Desværre gav udligningsreformen og aftalen om kommunernes økonomi ikke de store forhåbninger om en forbedring af Holstebro Kommunes samlede økonomi. Derfor bliver pengene til minimumsnormeringer ekstra vigtige at have fokus på – også de kommende år, hvor beløbet stiger frem til 2025.

Men nu har Børne- og Familieudvalget vist vejen. Endnu engang stor tak for det.

Ivan Holck Jensen. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Annonce