Struer

Politiker: - De er et utrolig godt aktiv

Indsatsen fra Lydens By-værkstedet får roser med på vejen af politikerne. Arkivfoto: Morten Dueholm

Kjeld Graversgård (K) mener klart, at Lydens By-værkstedet har gjort et rigtig godt stykke arbejde, og det kommer altså også yderområderne til gode.

Struer: Spørger man Grethe Hestbech, der er medlem af økonomi-, erhvervs- og bosætningsudvalget for SF, er der ikke megen tvivl om holdningen til det arbejde, Lydens By-værkstedet har præsteret, siden det for alvor gik i luften i foråret 2018.

- De har været rigtig gode til at promovere byen. Det er et meget spændende projekt, vi er i gang med, og vi kan jo se, at Lydens By efterhånden også er blevet kendt ud i landet, siger Grethe Hestbech.

Forventningen fra SF'eren er, at de stadig bliver bedre og bedre til at synliggøre byen, til at få sat projekter i gang og få dem kørt rigtigt af stablen.

- Vi skal gøre os synlig som en god og spændende kommune, så folk får lyst til at besøge os og flytte hertil. Det synes jeg, de er med til, og jeg tror også, at byens borgere mere og mere finder ud af, hvad Lydens By egentlig er, siger hun.

Kjeld Graversgård (K), der også er at finde i økonomi-, erhvervs- og bosætningsudvalget, er helt på linje med kollegaen i SF.

- De er et utrolig godt aktiv, og vi har fået meget PR ud af de forskellige arrangementer, siger han.

Det vil kaste noget af sig, hvis Struer Kommune bliver kendt for noget positivt, men fortjenesten ved det her skal ses på lang sigt, og hvis ikke vi investerer i noget, så dør vi.

Kjeld Graversgård (K), medlem af økonomi-, erhvervs- og bosætningsudvalget, Struer Kommune

Ingen direkte dråber

Når det så er sagt, er Kjeld Graversgård enig i, at det indtil videre har handlet meget om Struer by og ikke så meget om de mindre byer rundt om.

- Det er ikke mange dråber af det her, som er kommet direkte ud til for eksempel Thyholm og Jegindø, men man er nødt til at se det som en helhed, siger den konservative politiker.

Med det mener han, at yderområderne i kommunen måske mere indirekte får noget ud af, at Struer Kommune får noget ud af det. Får folk øjnene op for Struer, får de måske også øjnene op for, at der faktisk er ret billige huse på Thyholm.

Eller de ender måske med at se fordele ved at bo i Asp eller Hjerm på grund af motorvejen, der jo ikke er langt derfra.

- Det vil kaste noget af sig, hvis Struer Kommune bliver kendt for noget positivt, men fortjenesten ved det her skal ses på lang sigt, og hvis ikke vi investerer i noget, så dør vi, siger Kjeld Graversgård.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Struer

Skoleelever fejrede det nordiske samarbejde

Struer For abonnenter

Han glæder sig til at udvikle Struer Energi Park

Kultur

- Der er et eller andet specielt, der binder klubbens medlemmer sammen

Struer For abonnenter

Det mener vælgere om valgkampen - indtil nu

112

Mand fundet død ud for Venø

Struer For abonnenter

Signe blev ramt af stress i skolen: Jeg overvejede, om det var det hele værd

Byens Bedste

Se lørdagens store show: De blev kåret som Byens Bedste

Struer

Flere og flere melder sig syge

Annonce