Annonce
Holstebro

Pony-poesi og hyrdedigte på Knudsens

29-årige Duncan Wiese skriver hyrdedigte, og han debuterede i 2019 med digtsamlingen, "Tityrus", med undertitlen, "Pastoraler". Foto: Martin Johannsen
Annonce

Holstebro: Hvordan lyder landets yngste generation af digteres stemme netop nu? Og hvad har de yngre digtere mon på hjerte?

Det kan man blive klogere på til "Poesi på en torsdag", der næste gang afholdes torsdag den 8. oktober klokken 20 på spillestedet, Knudsens, i Holstebro.

Her læser to af generationens markante stemmer, Molly Balsby på 27 år og Duncan Wiese på 29 år, op af deres digte, i følgeskab med poetiske og musikalske, lokale indslag.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Begge digtere er uddannet fra Forfatterskolen i København. Molly Balsby er født i København og debuterede i 2018 med den opsigtsvækkende digtsamling, "Ponyprivilegiet".

Digtene, der ofte spiller på blandt andet humor og ironi, fremstiller et ungt, kvindeligt digterjegs erfaringer med blandt andet død, kærlighed og kærlighedssorger.

Duncan Wiese har formet sine digte som pastoraler - også kendt som hyrdedigte. Det er vel at mærke en genre, der har rødder tilbage til græsk, antik digtning i det tredje århundrede før Kristi fødsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Kommune er giftig

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce