Annonce
Holstebro

PostNord holder søndagsåbent op til jul

Som en særlig service til de små og mellemstore erhvervsdrivende i og omkring Holstebro holder PostNord søndagsåbent op til jul for indlevering af pakker i PostNords distributionscenter på Stationsvej. Foto: PostNord
Annonce

Holstebro: Som en ekstra service til de små og mellemstore erhvervsdrivende i Holstebro og omegn holder PostNord søndagsåbent for indlevering af pakker på distributionscenteret på Stationsvej i Holstebro.

Det oplyser PostNord i en pressemeddelelse.

- I denne juletid, hvor alle har forrygende travlt med at hente og sende pakker, har vi hos PostNord gjort det muligt for de mange, mindre netbutikker at kunne tilbyde dereskunder levering mandag, hvis de bestiller i weekenden. Vi holder nemlig åbent for indlevering alle søndage op til jul, så butikkerne kan nå at få weekendens ordrer med ud mandag, siger Stine Sander, der er chef for Parcels and Communications i PostNord.

Erhvervsindleveringen, der ligger i forbindelse med PostNords distributionscenter påStationsvej 9, holder normalt åbent mandag til fredag fra klokken 15 til 17 og altså som noget helt særligt også i søndagene op til jul fra klokken 12 til 15.

19 erhvervsindleveringer i Danmark holder ekstraordinært søndagsåbent op til jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Opbakning til Høfde 42-kæmperne

Annonce