Annonce
Kultur

Præsentation af svømmecenter skubbet af corona

Holstebros kommende svømmecenter kommer til at ligge på sin nuværende placering og ombygges for 115 millioner kroner. Illustration: Holstebro Kommune
Annonce

Holstebro: Brugerne af det nye svømmecenter i Holstebro må væbne sig med yderligere tålmodighed, før sløret løftes for, hvad der præcist venter dem.

De store linjer er allerede præsenteret, blandt andet det udvendiges udseende, at der kommer et 50- og 25-meterbassin, to børnebassiner og et varmtvandsbassin, men også at der ikke længere vil være rutsjebaner og tropeland.

- Men vi har lovet brugerne og svømmeklubben en ordentlig præsentation. Den kunne vi ikke afholde på grund af covid-19, og eftersom sådan en præsentation ikke vil give mening at afvikle online, så må den udskydes, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Lene Dybdal (S).

Et forsigtig bud er, at præsentationen kan afvikles i begyndelsen af august.

- Vi ved godt, at svømmeklubben er hårdt ramt for tiden, først på grund af corona-virussen, der betyder, at svømmerne stadigvæk ikke må træne, og nu kan de se ind i en byggefase, siger Lene Dybdal og forklarer, at der i stedet arbejdes på en aftale med Ulfborg og Vinderup om at bruge svømmefaciliteterne dér, mens byggeriet står på.

Prisen for det ombyggede svømmecenter bliver 115 millioner kroner med forhåbninger om at kunne åbne i 2022.

Annonce
Annonce
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Elfejl gav brand i maskiner

Annonce