Annonce
Lemvig

Præsident om MC-klub: Vi er nogle drengerøve der sparker dæk

Præsidenten for MC-klubben Insane Bulldogs. Tjano Tornøe, forstår godt, at borgerne i Harboøre kan føle sig skræmte over, at klubhuset på Stationsvej er malet sort. Foto: Jesper Lundsgaard
MC-klub undrer sig over, at man er kommet i vælten i Harboøre efter at være flyttet til byen
Annonce

Harboøre: Væggene er malet sorte, der er slået en bar op indendøre, og der er både sofaer og sofaborde, lavet af europaller inde i klubhuset, hvor medlemmerne blandt andet kan spille dart og billard.

MC-klubben Insane Bulldogs er med egne ord også en fredelig samling af mænd, der har en fælles interesse.

- Vi er bare nogle drengerøve, der kan lide at køre på motorcykel og sparke til dæk. Vi er ikke med i nogen organisering, og jeg tager meget skarp afstand fra alt, hvad der hedder stoffer og kriminalitet. Vi er heller ikke støttegruppe for nogle rockere eller andre klubber, men er en familievenlig gruppe, hvor man kan få en kop kaffe eller en øl, siger MC-klubbens præsident, Tjano Tornøe.

De 12 medlemmer af klubben kommer fra hele landet og er ifølge præsidenten aldersmæssigt fra slutningen af tyverne til begyndelsen af tresserne. Tjano Tornøe selv har gennem flere år boet i Thyborøn, inden han rykkede til Harboøre. Her overtog klubben tidligere på året den tidligere grillbar i den nordlige ende af byen, der havde stået tom i et par år.

Klubben valgte, ifølge Tjano Tornøe, at slå sig ned i den tidligere grillbar, da det var billigt at overtage og samtidig ville der være god plads med have og et værksted, hvor medlemmerne kan pusle om motorcyklerne.

Annonce

Ikke noget fordækt

Han forstår dog godt, at nogle af borgerne i Harboøre kan føle sig skræmte over, at klubben er rykket ind i byen, hvor vinduerne er blevet dækket af sort folie og stort set alle vægge indendøre er malet sort.

- Vinduerne er blevet blændet af med sort folie, da det er en del af vores logo, at det meste er sort. Så der er ikke noget fordækt i, at vinduerne er sorte. Men hvis der er nogle der er nysgerrige, er vores dør altid åben, og vi vil gerne fortælle om, hvad der sker her, hvis man banker på vores dør, siger præsidenten.


Vi er heller ikke støttegruppe for nogle rockere eller andre klubber

Tjano Tornøe, præsident for MC-klubben Insane Bulldogs


Han ærgrer sig også over, at klubbens tilstedeværelse har givet anledning til uro og ballade. Blandt andet da klubben for nylig mistede et skilt, der hang på klubhusets facade.

- Jeg var paf efter episoden, for vi sad stille og roligt og spiste sammen med noget af vores familie, da de kom ind og væltede rigtigt meget her i klubhuset. Men jeg fornemmer, at de var en gruppe, der gerne ville have et område her i byen og derfor gerne ville have vores klubhus, fortæller Tjano Tornøe om episoden.

Han undrer sig også over, at netop Insane Bulldogs er kommet i vælten, da de ikke er den eneste MC-klub i byen.

- Jeg kan ikke forstå, at byen reagerer på denne måde over for os, når der i forvejen er en MC-klub i byen, der ikke sker noget ved, siger Tjano Tornøe om uroen omkring hans klubs tilstedeværelse i Harboøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tyv stak af med værktøj

Lemvig

Ellen Trane Nørby vil være borgmester

112

Lige nu: Peter Madsen erkender sig skyldig i flugt og trusler

Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Annonce