Annonce
Navne

Preben Pedersen ved hvordan maskinerne har det

Administrerende direktør Morten Krusborg (tv), Preben Pedersen samt servicechef Karlo Jensen. PR foto
Nicolaisen & Larsen A/S kan pryde sig med at have gode og trofaste medarbejdere, og Preben Pedersen er en af dem.

Ulfborg: Preben Pedersen fra Nicolaisen & Larsen A/S har i dag, fredag den 30. august, 35 års jubilæum.

Preben Pedersen startede sin karriere hos Nicolaisen & Larsen på værkstedet, hvor han klargjorde brugte og nye maskiner. Her blev hans uddannelse som bygnings- og landbrugssmed brugt nyttigt, og Preben havde et flair for at finde ud af, hvordan maskinen var sat sammen og havde styr på det tekniske. Derfor så han for 19 år siden muligheden for at hjælpe dem, der havde brug for denne viden og søgte og fik stillingen som teknisk koordinator. Det er en stilling, som han stadig bestrider i dag. - Man kunne altid ringe ind til Preben og få et svar på det tekniske, hvis der var noget som skulle uddybes til kunden eller lignende. Hvis der var noget, han ikke havde styr på, så fik han hurtigt løst problemet ved at tage fat i fabrikken. Han var uvurderlig for sælgere og kunder, siger tidligere salgsdirektør hos Nicolaisen & Larsen A/S, Peter Ravn, i en pressemeddelelse.

Privat er Preben gift med Grethe Johannesen Pedersen. Sammen har de sønnerne Martin og Thomas, hvilket også har givet Preben to børnebørn. I fritiden holder Preben af at være sammen med familien og bor nu i Thorsminde.

Annonce

Dygtige folk

- Vi er naturligvis glade for alle de flotte jubilæer, vi kan fejre her i virksomheden. Det er noget, vi er stolte over og sætter stor pris på. Det betyder, at vi har dygtige folk rundt i vores afdelinger, som hver især har stor viden indenfor deres felt, og dette kommer vores kunder til gavn hver eneste dag, siger Morten Krusborg, administrerende direktør hos Nicolaisen & Larsen A/S. - Jeg er glad for mit arbejde og kan lide at hjælpe montører og kunder, der har brug for backup. Jeg holder af mine kollegaer og at få en snak med dem. Derfor nyder jeg mit job, og derfor har jeg været her i nu 35 år, fortæller Preben Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

24-årig lemviger kørte galt ved Skive

Lemvig

Indbrud hos Bay Art under opklaring

Annonce