Annonce
Erhverv

Profil Møbler lukker og flytter sydpå

Til sommer er det slut for Profil Møbler i Struer - i hvert fald i Struer. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Struer: Man har i efterhånden et stykke tid kunnet se skilte med "Ophørsudsalg" hos Profil Møbler, der har til huse på Gimsinglundvej i Struer.

På virksomhedens Facebookside står da også, at indehaverne har valgt at sige deres lejemål op og lukke ned pr. 15. juli i år.

Men, men, som de også skriver; "Vi er ikke færdige med at sælge møbler. Vi vil derfor vende tilbage i en anden form, så snart vi har fundet egnede lokaler hertil".

- Vi har ledt og ledt i Struer, men har ikke kunnet finde nogle, der er store nok, og heromme må vi erkende, at der kommer for få kunder, forklarer Villy Hvidberg, som har Profil Møbler sammen med sin ægtefælle Heidi Sonne.

De to er fra Hodsager og åbnede butikken i Struer i februar 2018.

Annonce

Trækker tanden ud

- Vi kunne godt mærke, at det var en lidt død butik fra starten af, og folk sagde, at de havde svært ved at finde herom, fortæller Villy Hvidberg:

- De parkerede og gik ind over græsset, så vi satte vores lid til, at der kom en vej.

En direkte adgangsvej fra Drøwten og ind til Gimsinglundvej, som Vejdirektoratet har sagt nej til, at Struer Kommune må lave.

- Vi er glade ved at være her og finder aldrig så fin en butik igen, men vi vil ikke have en butik i slæbegear de sidste fem-ti år, vi skal handle med møbler. Så er det bedre at trække tanden ud og komme videre, siger Villy Hvidberg.

Ny destination bliver efter alt at dømme Herning, hvor parret har fundet egnede lokaler og er i gang med at få en lejekontrakt på plads.

- Her ligger butikken bedre, og byen er fire-fem gange så stor, forklarer Villy Hvidberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce