Annonce
Sport

Pytlick overvejede at komme tættere på hjemstavnen, men endte med at blive

22-årige Camilla Pytlick og Holstebro Håndbold har papir på hinanden i yderligere to sæsoner, når denne er overstået. Foto: Annelene Petersen
Camilla Pytlick tager to sæsoner mere i Holstebro Håndbold. Hun havde overvejelser om at komme tættere på Fyn, men i sidste ende vægtede det højere, at hun var glad for sin rolle og tilværelsen i Holstebro Håndbold.

Holstebro: Camilla Pytlick har efterhånden fået en stor rolle og masser af minutter på banen for Holstebro Håndbold.

Bagspilleren, som kom til klubben forud for sidste sæson, har sat sin signatur på en to-årig forlængelse, og det er der flere årsager til.

- Jeg er sindssygt glad for at være her. Jeg har fået en stor rolle af Pether (Krautmeyer, træner i Holstebro Håndbold, red.), og det er det, der skal til for at videreudvikle mig. Det passer også med, at jeg er færdig med at læse fysioterapeut her i Holstebro om to år, så tingene passer også sammen udenfor banen, siger Camilla Pytlick.

Camilla Pytlick er fra Fyn, og det var et stort skridt at skulle flytte til Nordvestjylland for at satse på håndbolden og dermed lægge en hel del kilometers afstand til familie og venner.

Derfor har det også været inde i overvejelserne, om hun skulle finde en klub lidt tættere på hjemstavnen.

- Det har helt klart været i mine overvejelser, om jeg kunne finde noget der passede bedre med afstanden. Jeg blev enig med mig selv, om at det er nu, man skal tage chancen og ansvaret, for jeg har gode muligheder for at udvikle mig her, siger Camilla Pytlick.

Ro på

Hun sætter pris på, at Pether Krautmeyer fortsat skal være en del af klubben. Mandag blev det offentliggjort, at cheftræneren har forlænget sin kontrakt.

- Det betød meget, at han fortsat skal være her. Han har lagt meget ansvar over på mine skuldre, og jeg kender ham, og ved hvordan han er, ligesom han også kender mig, siger Camilla Pytlick.

Der er nogle ting, som hun gerne vil lægge på sit spil i de kommende sæsoner.

- Først og fremmest tror jeg, at ro betyder utroligt meget. Da jeg kom til klubben, var jeg hård ved mig selv, og følte at enhver fejl var jordens undergang. Jeg vil gerne have ro på, og sørge for at jeg lærer af fejlene, siger Camilla Pytlick, som er rigtig glad for den nye organisation i Holstebro Håndbold, hvor bestyrelsen, ifølge hende, har stor tiltro til spillerne og er 100 procent dedikeret til holdet.

Camilla Pytlick og resten af holdkammeraterne skal i aktion på fredag, hvor Herning-Ikast venter på udebane.


Jeg blev enig med mig selv, om at det er nu, man skal tage chancen og ansvaret, for jeg har gode muligheder for at udvikle mig her.

Camilla Pytlick, Holstebro Håndbold.
Forsiden netop nu
Lemvig

36-årig havde smidt affald i vejkant

Lemvig

Smittetallet nede på det halve

Lemvig

Fyrede kanonslag af to steder i byen