Annonce
Lemvig

Råd til virksomheder over Skype

Virksomhedsledere kan over Skype få information om hjælpepakker under corona-krisen. Arkivfoto
Lemvig Kommune vil give lokale virksomheder overblik over hjælpemidler under corona-krisen

Lemvig: Mange virksomheder står i øjeblikket i en vanskelig situation rent økonomisk, og det er vanskeligt at få et overblik over de muligheder for hjælpepakker med mere, som kan være en hjælp til at komme gennem corona-krisen.

Derfor arrangerer Lemvig Kommune fredag 3. april et telefonfonmøde, hvor man kan blive klogere på mulighederne.

- Fra politisk hold er vi klar over, at mange virksomheder er i en meget svær situation og kæmper for at få enderne til at mødes. Corona-krisen har lukket store dele af vores turisme- og detailbrancher ned. Men også små og store virksomheder i andre brancher er hårdt udfordrede, siger Erik Flyvholm, borgmester i Lemvig Kommune, i en pressemeddelelse.

- Heldigvis er der mange muligheder for gratis hjælp og sparring til dig og din virksomhed. Lemvig Kommune vil hjælpe dig med at blive klogere på de muligheder, fortsætter han.

Fra centralt hold er regering og Folketinget ved at igangsætte en række hjælpepakker. For virksomheder på Lemvig-egnen er der tilbud om gratis hjælp og sparring hos Jobcenter Lemvig, Startvækst Lemvig og Erhvervshus Midtjylland. På mødet den 3. april gives der et overblik over hjælpepakker og afbødende foranstaltninger for virksomheder i forbindelse med coronakrisen. Pakkerne er i en indledende fase og tingene ændrer sig hurtigt. Der bliver svaret bedst muligt på overordnede spørgsmål ud fra den aktuelle viden. Der bliver guidet hen til, hvor informationerne løbende bliver opdateret.

Mødet er fra 10 til 11 over Skype. Når man tilmelder sig mødet hos Startvækst Lemvig, får man koden, man skal logge på mødet med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Annonce