Annonce
Holstebro

Radikale skal have ny spidskandidat: Gudiksen overvejer sin fremtid

Torben Gudiksen har meddelt, at han ikke længere ønsker at være spidskandidat til kommunalvalget. Arkivfoto: Morten Stricker.
- Efter så mange år i spidsen er tiden inde til, at andre kommer i front, siger Torben Gudiksen (R).
Annonce

Holstebro/Vinderup: Den Radikale gruppeformand og formand for Børne- og Familiedvalget, Torben Gudiksen, er i gang med sin sidste periode som gruppeformand.

Og måske også som byrådspolitiker.

Han har netop meddelt den radikale lokalforening i Holstebro Kommune, at de skal finde en ny spidskandidat til kommunalvalget i november 2021. Om han selv stiller op igen, ved han ikke endnu.

- Det er heller ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at lokalforeningen nu får god tid til at finde den næste spidskandidat og få ham eller hende kørt godt i stilling det næste års tid, siger Torben Gudiksen i en pressemeddelelse.

Torben Gudiksen har været aktiv i kommunalpolitik siden 2005, hvor han blev valgt til sammenlægningsudvalget og har lige siden siddet i byrådet i Holstebro Kommune, som Vinderup Kommune fra 2007 blev sammenlagt med.

I dag er 53-årige Torben Gudiksen 1. viceborgmester i Holstebro Kommune og i gang med sin anden periode som formand for Børne- og Familieudvalget.

Radikale Venstre har i dag to medlemmer af byrådet, hvor også Rasmus Gamst Beltofte blev valgt ind ved seneste valg.

Bestyrelsen er godt i gang med at finde kandidater til listen, og flere markante profiler har allerede meldt sig klar til at stille op i 2021.

- Der begynder at tegne sig et stærkt felt af kandidater, som vi melder ud omkring i løbet af kort tid, siger lokalformand Erik Bruun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce