Annonce
Debat

Ramt af golfbold: Hjertestien er farlig ved golfbanen

Medsendte foto viser den information, der findes ved Hjertestiens begyndelse ved Storådalen – og stedet, hvor den vildfarne bold ramte en vandrer på Hjertestien. Bemærk det er kun i en ”sløjfe” ind på golfbanen, der advares mod golfen, skriver Bjarne Kjeldsen.
Annonce

Debat: Søndag 21 juni ved 14-tiden var to kvinder på en vandretur på Hjertestien omkring Storårdalen. Det blev en ubehagelig oplevelse. Da de to gik på stien omkring Vald. Birn, blev den ene ramt af en vildfaren golfbold. Begge blev chokerede.

Manden, som slog  bolden afsted, fortalte, at når en spiller råbte ”fore”, så var det tegn på en bold ude af kontrol. Nu kendte de to kvinder ikke disse regler på en golfbane. De kan derfor heller ikke vide, hvad ”fore” betyder. De hørte heller ikke, at der blev råbt. Og selv om de havde gjort det, så rammer bolden inden, de kan nå at gøre noget.

Vi har efterfølgende haft en golfspiller med i Storårdalen for dels at se skiltningen og dels se, hvor uheldet skete. Der står ved Hjertestiens begyndelse i Storådalen intet om, der kan være farefulde golfbolde. Måske siger enkelte golfspillere, at det må man forvente ved en golfbane.

Det er ikke rigtigt, når der er anlagt en Hjertesti udenfor selve golfbanen, som rigtig mange ikke-golfspillere benytter sig.

Også det faktum at golfspilleren, vi havde med, fortæller, at bolden var skudt meget langt uden for banen.

Golfspilleren, som ramte bolden meget skævt, kom ikke med nogen undskyldning, men spurgte blot, om det kunne ses på kvinden - nærmest som om gående på Hjertestien må acceptere skæve golfbolde – selv om det er uden for selve golfbanen. Det var ikke i nærheden af den ”sløjfe”, hvor Hjerteforeningen fortæller, at man skal være opmærksomme på golfspillerne.

Selvfølgelig kunne det ses, hvor bolden ramte kvinden. Hun var bagefter mere chokeret over tanken om, at den lige så godt kunne have ramt hende i hovedet – med de voldsomme skader, det kunne have givet.


Golfspilleren, som ramte bolden meget skævt, kom ikke med nogen undskyldning, men spurgte blot, om det kunne ses på kvinden - nærmest som om gående på Hjertestien må acceptere skæve golfbolde – selv om det er uden for selve golfbanen.

Bjarne Kjeldsen


Oplevelsen viser, at det er direkte farligt at gå på Hjertestien i området omkring golfbanen – også selv på den del af stien, som er udenfor banen.

Rigtig mange har glæde af golfbanen i Storårdalen, og det fortsætter forhåbentligt. Det er et godt aktiv, som rigtig mange har glæde af og nyder, men kunne man ikke gøre det mindre farligt på stien udenfor golfbanen??

Vi kontaktede kort tid efter Hjerteforeningens lokalafdeling med denne hændelse, men har intet hørt fra foreningen.

PS: Medsendte foto viser den information, der findes ved Hjertestiens begyndelse ved Storådalen – og stedet, hvor den vildfarne bold ramte en vandrer på Hjertestien. Bemærk det er kun i en ”sløjfe” ind på golfbanen, der advares mod golfen.

Annonce
Annonce
Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Annonce