Annonce
112

Ramte sidespejl og kørte galt

Møborg: En 57-årig mand fra Struer blev tirsdag eftermiddag anholdt og sigtet for spirituskørsel efter at have været involveret i to mindre færdselsuheld.

Omkring klokken 14 kom den 57-årige kørende ad Møborgåvej. Her snittede han en modkørende bil, ført af en 44-årig mand fra lokalområdet. Sidespejlet røg af den 44-åriges bil, og han vendte om for at køre efter den 57-årige.

Kort efter var den 57-årige selv involveret i et uheld. Han nåede ikke at standse ved krydset Møborgåvej-Holmgårdvej. I stedet fortsatte han lige over vejen, hvor han ramte et vejskilt og et træ.

Den 44-årige kom kort efter til uheldsstedet, og han kunne konstatere, at den 57-årige lugtede af spiritus. Politiet blev tilkaldt, og efter en test blev manden anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En blodprøve skal nu afgøre den 57-åriges nøjagtige promille.

Der skete kun materiel skade ved uheldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Struer

Kongen og Den hvide Kenyaner i nyt eventyr

Annonce