Annonce
Kultur

L.O.C. er topnavn til Haze

Rapperen LOC er et af hovednavnene på næste års Haze Over Haarum-festival i Harboøre. Arkivfoto: Flemming Krogh
Søndag offentliggjorde Haze Over Haarum de første navne til næste års udgave af festivalen
Annonce

Harboøre: Søndag middag blev billetsalget til næste års Haze Over Haarum skudt i gang i Harboøre Musikforenings hus.

Og samtidig med at de første billetter blev langet over disken til festival nummer 41, blev de første otte navne til 2020-udgaven af festivalen offentliggjort.

Øverst på plakaten står rapperen L.O.C., der for nylig sendte sit første album, Ekkokammer, på gaden efter fem års pause. Tidligere har den danske rapper med de irske rødder storhittet med "Undskyld", "Absinthe" og "Drik Din Hjerne Ud".

Han bliver suppleret af bandet Malurt med Michael Falch i spidsen. Og det er et band, festivalens musikansvarlige Gunnar Skytte ser frem til.

- Det var et band, vi kun havde en chance for at få fat på, og det er et band, der ligger på linje med, at vi havde held med at få Anne, Sanne og Lis til årets festival, siger han.

DJ'en Martin Jensen, der gennem de senere år har stået bag mixerpulten og sat gang i masser af danseben, står også på plakaten.

Rap-gruppen Ude Af Kontrol kommer til at sørge for den vilde fest. Ved sidste års Smuk Fest i Skanderborg måtte arrangørerne stoppe deres koncert to gange, da det gik vildt for sig blandt publikum. Mark 'Munken' og Daniel 'Balken' og Joachim 'Englando" er de tre fyre, der udgør gruppen.

- Vi ved, at de unge ofte blæser helt ud til Ude Af Kontrol, så vi er opmærksomme på, hvad der kan ske til den koncert. Stemningen har også været så høj til koncerter andre steder med bandet, at det har været nødvendigt at afbryde for at komme lidt ned igen, men forhåbentlig vil det være lidt mere roligt her hos os, siger Gunnar Skytte.

Den danske indiepopgruppe Jung, der i år har hittet med sangen "Jeg Skal Nok Vente", kommer også til Harboøre for at optræde ved festivalen.

De fem navne bliver suppleret af Medina og Poul Krebs.

Endelig er entertaineren Rasmus Bjerg et overraskende navn på listen. Han slog sidste år igennem som sanger, da han spillede hovedrollen i filmen om John Mogensen, og det bliver hovedsageligt sange af den afdøde musiker, som kommer til at være på Rasmus Bjergs program på Haze Over Haarum.

- Han kan forhåbentlig være med til at sætte rigtigt meget gang i festen lørdag eftermiddag, og hans show har fået rigtigt god omtale andre steder, siger Gunnar Skytte om engagementet af Rasmus Bjerg.

Gunnar Skytte regner med, at flere bands kan blive offentliggjort i den kommende tid, og at store dele af festivalprogrammet kan være på plads inden jul.

2020-udgaven af festivalen i Harboøre bliver afviklet i dagene 11.-13. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Annonce