Annonce
Holstebro

Regionshospitalet Gødstrup får donation på 1,7 millioner

Børneafdelingen på hospitalet går nu i gang med at konkretisere planerne for det udendørs- lege og træningsrum. Foto: Jørgen Kirk
Donationen gør det muligt at indrette et udendørs areal i et af hospitalets 15 gårdrum til brug for både boldspil, legeplads og afslapning men også til faglig udredning og motorisk test i behandlingen af børn og unge.
Annonce

Vestjylland: Med en donation på 1,7 millioner kroner fra Vestjylland Forsikring får børn og unge og hospitalet i Gødstrup en tidlig julegave.

Donationen gør det nemlig muligt at indrette et udendørs areal i et af hospitalets 15 gårdrum til brug for både boldspil, legeplads og afslapning men også til faglig udredning og motorisk test i behandlingen af børn og unge.

- Vi får en kreativ legeplads til leg, terapi og undersøgelser. Et rum, hvor faglighed og leg spiller sammen med tilbud til børn og unge fra 0-17 år, fortæller oversygeplejerske Marianne Bækager Jensen i en pressemeddelelse.

- Det er en fantastisk glædelig nyhed, som vi glæder os til at dele med de familier, børn og unge, der kommer til os, siger Marianne Bækager Jensen.

Om baggrunden for donationen fortæller direktør Jørgen Ladekjær, Vestjylland Forsikring:

- Da vi hørte, at Gødstrup grundet besparelser ikke selv var i stand til at etablere det udendørs lege- og træningsrum, så var vi klar til at hjælpe med projektet. For os virker det rigtigt at støtte projektet, der forhåbentligt gør det til en bedre oplevelse for det enkelte barn og familien at være indlagt på hospitalet.

- Og når man som i min familie selv har været indlagt gennem længere tid, så ved man også, hvor vigtigt det er at kunne få frisk luft og noget andet at tænke på, når hospitalet bliver dit andet hjem.

Børneafdelingen på hospitalet går nu i gang med at konkretisere planerne for det udendørs- lege og træningsrum, sådan at rummet er klar til brug, når Regionshospitalet Gødstrup åbner 1. kvartal 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

For lidt plads: LOFI udvider center

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Lemvig

Smykker forsvundet ved indbrud

Annonce