Annonce
Holstebro

Restaurantsucces: - Vi kan næsten ikke få armene ned

Gæsterne strømmer til den ny-åbnede N. V. Tasting på Nørre Vosborg, og såvel direktør som ansatte kan drage et lettelsens suk. Foto: Jesper Rais/RaisFoto
Hoteldirektør havde ondt i maven over at åbne ny restaurant under en pandemi, men det er gået over al forventning.
Annonce

Nørre Vosborg: Torsdag den 22. oktober havde den nye gourmetrestaurant N. V. Tasting på Nørre Vosborg de første "officielle" gæster ved bordene.

24 timer senere kom der nye corona-restriktioner, som betød, at forsamlingsforbuddet kom ned på ti personer. For Nørre Vosborg var det en rigtig træls udmelding.

- Koncerter, fester, møder og kurser er nærmest ikke-eksisterende for tiden, fortæller direktøren for herregårdens hotel- og restaurantdel, Thomas Holme.

Til gengæld har N. V. Tasting med sin luksusmenu på 17 serveringer holdt hovedet højt og vist flaget.

- Det er bare gået helt vanvittigt godt indtil nu. Det er fantastisk...jamen, rigtigt fedt, siger en glad hoteldirektør, der midt i aflyste-fester-bekymringerne kan glæde sig over en top-restaurant, der stort set har fuldt hus hver aften.

Annonce

Over al forventning

Der er 11 borde i restauranten, som må tage i alt 30 gæster ifølge corona-direktiverne.

- Vi har typisk mellem 20 og 30 gæster hver aften, onsdag til lørdag, siger Thomas Holme, der indrømmer, at han "godt nok havde ondt i maven", da man valgte at åbne N. V. Tasting midt under en pandemi.


Det er bare gået helt vanvittigt godt indtil nu. Det er fantastisk...jamen, rigtigt fedt.

Thomas Holme, direktør, Nørre Vosborg/N.V. Tasting


- Ja, det var bestemt med bekymring, at vi åbnede, og derfor kan vi nærmest ikke få armene ned nu, fordi det er gået over al forventning, siger han.

Mange gæster vælge at tage imod hverdags-tilbuddet (onsdag og torsdag) om billig overnatning på herregården, men også i weekenderne bliver de 17 serveringer nydt. Restauranten har nøjagtigt gennemprøvet, at man kan nå at spise alle serveringerne inden klokken 22 uden at skulle skynde sig.

Man skal ikke forvente en særlig julemenu på N. V. Tasting. Til gengæld kan man få julemenu/julefrokost for mellem tre og ti personer på Nørre Vosborgs anden restaurant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce