Annonce
Lemvig

Revisionsfirma i Thyborøn solgt

Fra venstre er Jørgen Riise, ejer, MC Revision, Allan Galsgaard, partner Revision Limfjord, Mads Bjørndal, partner Revision Limfjord, og Martin Christensen, ejer MC Revision. Pressefoto
Revision Limfjord overtager MC Revision i Thyborøn fra 1. oktober - ejere og ansatte bliver
Annonce

Thyborøn: Jørgen Riise og Martin Christensen har solgt deres revisionsfirma MC Revision i Thyborøn til Revision Limfjord, så fra 1. oktober, er det Revision Limfjord, der står for lokalerne i Havnegade i Thyborøn.

Revision Limfjord har i forvejen afdelinger beliggende langs Limfjorden i Thisted, Struer, Skive, Nykøbing Mors, Hurup og Holstebro.

Jørgen Riise og Martin Christensen fortsætter begge i virksomheden som medarbejdere i Revision Limfjord efterfølgende. De cirka 10 ansatte medarbejdere i MC Revision fortsætter ligeledes deres ansættelse i Revision Limfjord efter 1. oktober.

- Vort ønske om at være til stede i lokalmiljøerne har ført til beslutningen om et opkøb af MC Revision med beliggenhed i Thyborøn. Vi vil altid gerne være lokalt forankrede, og da mange af vores kunder er fra denne egn, er det nærliggende for Revision Limfjord at udvide med endnu en afdeling her, siger partner hos Revision Limfjord, Mads Bjørndal om opkøbet.

- Vi tilstræber at være en attraktiv partner for vores kunder og at kunne tilbyde en bred rådgivningsvifte dér, hvor vores kunder befinder sig, og samtidig skabe en sund forretning og en arbejdsplads, vores medarbejdere er glade for at komme på. Jeg er stolt over, at vi formår at kombinere en sund vækstforretning med at være en attraktiv arbejdsplads, og med MC Revision og Revision Limfjords forenede kræfter og kompetencer inden for fiskerisektoren er der ingen tvivl om, at vi bliver de største inden for den branche i Danmark.

Også hos MC Revision er der store forventninger at spore:

- Vi er glade for at opnå en endnu større mulighed for at tilbyde vores kunder kompetent sparring og rådgivning med alle de nye kompetencer, der kommer ind i huset med Revision Limfjord. Vi ser også frem til at få mere end 100 nye kollegaer og på den måde styrke fællesskabet som en del af noget større. Vi forventer en lys fremtid som en del af Revision Limfjord i de lokaler, vi kender så godt, og med de kunder vi har serviceret i mange år. Vi ser selvfølgelig også frem til at hjælpe de mange nye kunder, der følger med, siger Jørgen Riise.

Revision Limfjord har mange års erfaring og ekspertise med forretningsudvikling. Fordelt rundt på de seks kontorer i Jylland sidder professionelle revisorer med hver sit specialområde inden for en lang række brancher. Revision Limfjords kerneydelser er regnskab, revision samt forretningsudvikling og -rådgivning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Legeplads og koncert fik penge

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce