Annonce
Sport

Ro-talenter må nøjes med B-finalen i Tokyo

Foto: Johan Gadegaard

Tokyo: Tobias Bork Kristensen og Casper Lindballe fra Holstebro Roklub havde håbet på at gå i A-finalen ved U19 VM i japanske Tokyo, men desværre udartede semifinalerne tidligt lørdag morgen sig ikke som håbet.

- Det blev ligeså hårdt som forudset. Deltagerne i Danmaks semifinale delte sig hurtigt i to grupper med Italien, Tyskland, Kroatien i den første og Danmark, USA og Grækenland i den anden. De tre første gik velfortjent til A-finalen og de sidste til B-finalen, der begge roes søndag, fortæller kaproningschef Freddy Quist, der er med roerne i Japan.

B-finalen kommer udover Danmark, USA og Grækenland til at bestå af Sydafrika, Schweiz og Mexico. Ifølge kaproningschefen har Tobias og Casper endnu ikke roet op til deres topniveau og håber er at de viser det på søndag, selvom det altid er nemmere sagt end gjort.

- Der er mange faktorer, der skal være styr på. Varmen, væskebalance og den mental styrke er altsammen vigtigt for at kunne præstere på topniveau under så anderledes forhold, forklarer Freddy Quist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Sløjfer strandbeskyttelsen ved havne

Kultur

Harboøre har en ægte "jule-vej"

Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Annonce