Annonce
Sport

Roere satte fint punktum i Japan

Foto: Johan Gadegaard

Tokyo: Tobias Bork Kristensen og Casper Lindballe fra Holstebro Roklub havde håbet på at gå i A-finalen ved U19 VM i japanske Tokyo, men desværre udartede semifinalerne tidligt lørdag morgen sig ikke som håbet.

Istedet måtte duoen nøjes med en tur i B-finalen, efter både et indledende heat og en semifinale, hvor EM-sølvvinderne ikke havde levet op til deres potentiale. Men i B-finalen fik man endeligt set, noget af det, de to unge drenge indeholder.

- Om det er den kvælende varme eller deres tilpasning af væske og føde der har medført to løb under deres niveau vides ikke med bestemthed. Men den træthed som Tobias havde døjet med, blev forsøgt taklet med et gedigent indtag af sukkervand og kulhydrater. Det kunne aflæses på præstationen da de i B-finalen roede et løb hvor de fra en placering midt i feltet blev ved med at angribe de foranliggende både og sluttede på en flot andenplads 0,5 sekunder efter USA, fortæller kaproningschef Freddy Quist, der er med drengene i Tokyo.

Dermed slutter Holstebro-duoen på en samlet 8. plads i toer uden styrmand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Sløjfer strandbeskyttelsen ved havne

Kultur

Harboøre har en ægte "jule-vej"

Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Annonce