Annonce
Sport

Roklub skal i aktion til indendørs-DM: Kaproningschef tror på mindst tre mesterskaber

Roerne fra Holstebro Roklub er klar til at jagte medaljer til indendørs-DM. Foto: Morten Stricker
Holstebro Roklub stiller til start med 50 roere, når der lørdag afholdes DM i ergometerroning i Gladsaxe.

Holstebro: Det er vintersæsonens helt store højdepunkt for langt de fleste roere, som venter lige rundt om hjørnet.

Der stiller usædvanligt mange til start i dette års udgave. Over 500 roere skal i aktion, og det er det største deltagerantal siden DM i 2012.

Roerne fra Holstebro Roklub skal i aktion ved 66 starter, hvor de skal i ergometeret (romaskinen, red) og vise, at vintertræningen har båret frugt.

- Vi vægter det relativt højt, og det er i den grad en disciplin, som er ved at vinde indpas. Jeg tror på, at vi kan sikre os tre mesterskaber med Tobias Bork Kristensen i U18-klassen, Tobias Kramer i U16-klassen og Andreas Bork Kristensen i U/14-klassen, og så har Magnus Rathenborg også en god chance i U23. Vi havde også to rigtig gode kandidater i Stine Højager og Oscar Burvil, men de er ukampdygtige, siger kaproningschef i Holstebro Roklub, Freddy Quist.

Roklubben stiller til start med cirka 50 deltagere, og heraf er 15-16 roere fra skoleroningsprojektet, og det glæder kaproningschefen.

- Det ser ud til, at vi har knækket koden, og det er jeg rigtig glad for. Det er godt at se, at de har lyst til at fortsætte, siger Freddy Qvist.

Ergometerroning har oplevet en markant fremgang i de senere år, og om 14 dage er der VM i Paris, hvor der kommer op mod 5000 deltagere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Det er bare blevet godt

112

Gnist antændte storbrand

Lemvig

Parløb til ny forstander er fundet

Annonce