Annonce
Navne

Rutineret og vellidt ophavsmand kåret til 'årets breddedommer'

Fodbolddommer Anders Harbo Jensen fra Holstebro/Vestjysk Fodbolddommer Klub modtog prisen som årets breddedommer efter en kamp på kunstgræsbanen i Skive. Pressefoto: DBU Jylland.
Anders Harbo Jensen fra Holstebro/Vestjysk Fodbolddommer Klub kan kalde sig ”Årets Breddedommer” i DBU Jylland Region 2.
Annonce

Holstebro: Med en 20-årig fodbolddommerkarriere og 5000 dømte kampe bag sig er Anders Harbo Jensen lidt af en institution i den nordvestjyske breddefodbold.

Overalt hvor han bevæger sig rundt i fodboldlandskabet, møder han velkendte ansigter. For alle kender og respekterer Anders Harbo Jensen som en dommer med høj faglig seriøsitet og integritet, men også altid en frisk kommentar og et smil.

- Anders er en vellidt kollega såvel på som uden for banen. Han er klar med faglig sparring og viden samt anekdoter fra et langt dommervirke, skriver Thomas Birch, formand i Holstebro/Vestjysk Fodbolddommer Klub, til DBU Jylland.

Derfor modtager han i år prisen ”Årets Fodbolddommer” i Region 2. Prisen får han ifølge DBU Jylland for at være en god repræsentant for dommergerningen.

Anders Harbo Jensen blev offentliggjort som ”Årets Breddedommer” ved årsmødet i Region 2 den 19. november i Aulum Fritidscenter. Allerede den 12. november modtog han rørt prisen efter en kamp på kunstgræsbanen i Skive.

Annonce

Comeback til dommergerningen

Anders Harbo Jensen er for nylig vendt tilbage til sit dommervirke efter sygdom.

Tilbage med den samme iver, som spillere, trænere og dommerkolleger kender ham for. Den rutinerede dommer gør en dyd ud at dømme kampe, sparre med kollegerne og hjælpe dommerpåsætteren, når det brænder på. Og det er lige netop derfor, han ifølge den lokale dommerformand er en værdig vinder af prisen som årets breddedommer.

- Anders er god til at bakke op om faglige og sociale arrangementer. Derudover bidrager han til det frivillige arbejde ved at være vejleder, ligesom han i en lang årrække har haft ansvar som kampfordeler, skriver Thomas Birch.

- Bestyrelsen for Holstebro/Vestjysk Fodbolddommer Klub kan derfor fuldt ud stå inde for, at Anders Harbo Jensen vil være en værdig modtager af titlen Årets Breddedommer, afslutter Thomas Birch indstillingen.

Med hæderen følger et diplom, blomster og to landskampbilletter.


Anders er god til at bakke op om faglige og sociale arrangementer. Derudover bidrager han til det frivillige arbejde ved at være vejleder, ligesom han i en lang årrække har haft ansvar som kampfordeler.

Thomas Birch, formand for Holstebro/Vestjydsk Fodbolddommerklub.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

36-årig havde smidt affald i vejkant

Lemvig

Smittetallet nede på det halve

Lemvig

Fyrede kanonslag af to steder i byen

Annonce