Annonce
Sport

Så blev det kvindernes tur: Holstebro Håndbolds opgør udsat efter tre positive tests

Pether Krautmeyer luftede allerede frygt for corona i truppen, da avisen talte med ham inden nytår. Nu blev det så officielt. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Holstebro Håndbold skulle søndag have spillet foråret første kamp mod Købehavn Håndbold, men et mindre smitteudbrud har udskudt kampen på ubestemt tid.

Holstebro: Man fik allerede bange anelser da Viborg HK var blevet ramt af et smitteudbrud, som udsatte deres kamp mod Team Esbjerg.

Og de bange anelser blev så til virkelighed lørdag, da København Håndbold på Facebook skrev, at Holstebro Håndbold er ramt af så mange coronatilfælde, at søndagens kamp er udsat på ubestemt tid.

Dermed kan noget tyde på, at den kvindelige liga er på vej ind i en fase, som herreligaen har været ramt af henover julen, for fredag blev Ringkøbings kamp mod Randers også udsat, da Randers også har oplevet et smitteudbrud i truppen.

Annonce

- Vi har tre spillere som er ramt og er blevet testet positive - og så har vi også nogle, som er småsnottede i forvejen, så efter vi har konfereret med DHF i dag, har vi valgt, at det ville være dumt at løbe nogen risiko med det nuværende smittetryk, fortæller direktør i Holstebro Håndbold, Bjarne Jakobsen, da avisen fanger ham på telefonen.

Ingen chancer

Dermed er klubben altså ikke oppe på de fem smittetilfælde, som de nuværende regler påkræver for en udsættelse.

- Vi har andre spillere, som endnu ikke har fået svar på deres prøver, så reelt kan tallet være højere end tre - og som sagt med det nuværende smittetryk, og det faktum, at det lige har været nytår, selvom vores spillere har været i bobler, så er situationen så usikker, at vi og DHF har vurderet, at det ikke er det værd, at risikere kampprogrammet i de kommende uger, ved eventuelt at sprede yderligere smitte, siger Bjarne Jakobsen.

Med en stribe vigtige kampe den kommende tid vil hverken Holstebro Håndbold eller DHF tage nogen chancer, selv om klubben teknisk set ikke har nok smittetilfælde til at aflyse søndagens kamp. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Dermed ser det altså ud til, at Holstebro Håndbold først kommer i aktion lørdag 8. januar, når man på hjemmebane skal møde Ajax København. Selvom man næsten ikke tør forvente den slags i disse tider.

Selvom vores spillere har været i bobler, så er situationen så usikker, at vi og DHF har vurderet, at det ikke er det værd, at risikere kampprogrammet i de kommende uger, ved eventuelt at sprede yderligere smitte.

Bjarne Jakobsen.
Annonce
Sport For abonnenter

Et kig ind i superligaklubbernes akademier: 13 vestjyske talenter står på spring til superligaen

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Søger løbende nye folk: Euro Industries har vokseværk

Sport For abonnenter

Slutspurt hjalp: Mange spillere vil med til indendørs fodboldturnering

Lemvig

Nørre Nissum-pige blandt udstillerne på Museet for Religiøs Kunst: Dejligt at være tilbage

Lemvig

Nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til allerede foreslåede kandidater

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Holstebro For abonnenter

Gigt-patienten Per: At skulle vente fra august til februar på en undersøgelse - inden jeg overhovedet kommer videre til operationskøen - er helt skørt

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Navne For abonnenter

På denne måde burde alle forlade denne jord: ALS-ramte Knud-Erik Dam sagde tre ord, og tog så afsked med livet

Holstebro

Agnes og Esther uddeler p-bøder... som bilister bliver glade for

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vestjylland

Spurgt på gaden: Påvirker de stigende el-, benzin- og varmepriser din hverdag?

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Bananen rådner videre, og vi er nødt til at tale om det

Lemvig

Hunden mistede livet: Ejendom ubeboelig efter brand

Annonce