Annonce
Debat

Så brug dog mail!

Arkivfoto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Annonce

Læserbrev: Der ligger to breve til mig i min e-Boks.

Det første er fra et aktieselskab, og jeg går i gang med at åbne det ved hjælp af de relevante koder.

Først koden for bruger ID.

Så adgangskode - og endelig...

...koden fra nummerkortet.

Hele tre koder for at komme til at læse et brev fra et aktieselskab. Det må være noget meget hemmeligt, siden det skal skjules bag tre koder!


Og når et reklamefremstød gøres så TOPHEMMELIGT, at dets indhold skal skjules bag hele tre koder, må det vel være yderst vigtigt

H. Yding, Holstebro


Det viser sig, at aktieselskabet vil sælge mig en influenzavaccination. Først undrer jeg mig, for en annonce i avisen havde været lige så godt, men da jeg tænker mig om, kan jeg godt se fidusen: En annonce i avisen koster penge, det gør et brev i e-post ikke.

Og når et reklamefremstød gøres så TOPHEMMELIGT, at dets indhold skal skjules bag hele tre  koder, må det vel være yderst vigtigt. Smart for ikke at sige oversmart.

Dernæst e-brev nummer to. Igen så hemmeligt at dets indhold skjules bag tre koder. Det er Statens Serum Institut, der anbefaler mig at blive vaccineret.

Selv i en tid hvor pressen interesserer sig meget for Efterretningstjenesternes aflytning af elektronisk trafik, synes al det hemmelighedskræmmeri at være overdrevet.

Brug dog mail!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Kommune er giftig

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce