Annonce
Struer

Så er der liv igen i ketchere, asfalt og grus

Juniorerne i Struer Tennisklub kunne fredag indtage banerne i høj sol og med masser af mod på en ny sæson med nye muligheder i klubben. Privatfoto

Struer: Struer Tennisklub har åbnet for adgang til banerne og ser frem til en sommer med flere nye muligheder for medlemmer.

Allerede 26. marts blev der åbnet for adgang til at fyre boldene over nettet på asfaltbanerne, og i fredags blev sæsonen skudt i gang for klubbens juniorer. Forventningens glæde var ikke til at tage fejl af, da ti junior spillere mødte op i god tid før træningsstart og straks indtog banerne.

Det skete meget passende i høj sol og med flagallé ind mod klubhuset, og efter at have varmet op med nogle boldlege, var det ikke kun vinden, som gav røde kinder.

Annonce

Nu vil Struer Tennisklub så gøre lidt ekstra for at få medlemmerne tilbage på banerne.

For at gøre det endnu mere attraktivt at spille tennis vil der blive etableret en slåmur, så man kan træne for sig selv, og desuden er der indgået en samarbejdsaftale med Struer Energi Park om adgang til den nye padel bane i Struer.

Tennisklubben har foreløbigt reserveret tider på padel banen, og indtil den mere permanente bane bliver etableret, kan medlemmerne af tennisklubben spille gratis padel alle tirsdage fra klokken 16 til 22.

Formanden for Struer Tennisklub, Jann Evers, understreger, at det ikke kræver forudsætninger at starte til tennis eller padel. Klubben har både låneketcher samt bat og bolde til rådighed, og der er mulighed for en prøvetid, hvis man kontakter bestyrelsen.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce