Annonce
Sport

Så gik den heller ikke længere for TTH: Må udskyde aftenens kamp efter flere corona-tilfælde

- Vi følger de regler og retningslinjer, der er, og derfor er det for tidligt at sige, om vores nuværende smitte også får indflydelse på Skjern-kampen. Vi må vente og se, hvordan smitten udvikler sig og så tage stilling til det hen over julen, forklarer John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro. Foto: Morten Stricker
I første omgang lignede det, at der skulle spilles håndbold i Gråkjær Arena onsdag aften, men også den kamp endte med at blive aflyst. Siden tirsdag aften er det nemlig væltet ind med positive test-svar hos TTH Holstebro.

Holstebro: Tirsdag blev fire af syv planlagte kampe i HTH Herreligaen onsdag aften udsat efter corona-udbrud hos henholdsvis GOG, Mors-Thy, TMS Ringsted og Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Også i TTH Holstebro havde smitten sneget sig ind, men i første omgang kun hos midlertidig cheftræner Claus Uhrenholt og talentansvarlig Anders Høj. Og da protokollen siger, at der skal fem smittede til, før en kamp ikke skal spilles, var der altså fortsat lagt op til kamp i Gråkjær Arena mod Aalborg.

Men også den kamp endte med at blive udsat.

Annonce

- Vi er nu oppe på to trænere, en holdleder og mindst fem spillere, så vi kan heller ikke spille, og aftenens kamp er udsat. Til vores træning tirsdag var de to første spillere fraværende, fordi de ikke havde det så godt, og siden har flere fået positive testsvar, forklarede direktør John Mikkelsen tirsdag middag.

Ifølge direktøren kan antallet af smittede stige til endnu flere i takt med, at flere får svar på deres seneste test.

Må se over julen

Dermed slap John Mikkelsen også selv for at trække i arbejdstøjet - træningstøjet nærmere - onsdag aften. Han skulle ellers have vikarieret på bænken i fraværet af både den normale cheftræner, den vikarierende cheftræner og den vikarierende assistenttræner.

- Det var planen, at jeg selv skulle have assisteret Kurt Nielsen på sidelinjen og dermed gentage det makkerskab, vi havde for 30 år siden, men det bliver så ikke til noget. Og forhåbentlig er de normale trænere tilbage til vores næste kamp, så jeg tror, det var den chance for at se mig på sidelinjen, der forsvandt der, fortæller John Mikkelsen.

Næste kamp for TTH Holstebro skal efter planen spilles mandag 27. december på udebane mod Skjern. Det er fortsat planen, at den kamp bliver spillet, med forbehold for hvordan corona-situationen udvikler sig de næste dage.

- Vi følger de regler og retningslinjer, der er, og derfor er det for tidligt at sige, om vores nuværende smitte også får indflydelse på Skjern-kampen. Vi må vente og se, hvordan smitten udvikler sig og så tage stilling til det hen over julen, forklarer John Mikkelsen.

Annonce
Sport For abonnenter

Et kig ind i superligaklubbernes akademier: 13 vestjyske talenter står på spring til superligaen

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Direktør tilbage i håndboldmålet efter et halvt år med regneark

Erhverv For abonnenter

Søger løbende nye folk: Euro Industries har vokseværk

Lemvig

Nu kan du blive coronavaccineret i Thyborøn

Lemvig For abonnenter

Frivillige sidder klar: Tingene skal laves i stedet for at blive smidt ud

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Sport For abonnenter

Slutspurt hjalp: Mange spillere vil med til indendørs fodboldturnering

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Navne For abonnenter

På denne måde burde alle forlade denne jord: ALS-ramte Knud-Erik Dam sagde tre ord, og tog så afsked med livet

Holstebro

Agnes og Esther uddeler p-bøder... som bilister bliver glade for

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Lemvig

Nørre Nissum-pige blandt udstillerne på Museet for Religiøs Kunst: Dejligt at være tilbage

Holstebro For abonnenter

Gigt-patienten Per: At skulle vente fra august til februar på en undersøgelse - inden jeg overhovedet kommer videre til operationskøen - er helt skørt

Lemvig

Nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til allerede foreslåede kandidater

Annonce